Αθλητισμός|20.03.2024 11:00

Ολοταχώς για sold out στην OPAP Arena για τον «τελικό» της Εθνικής με το Καζακστάν!

Newsroom

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει εισέλθει σε ρυθμούς προκριματικών Euro και η OPAP Arena όλα δείχνουν πως θα είναι ασφυκτικά γεμάτη για το κρίσιμο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με το Καζακστάν.

Η Γαλανόλευκη υποδέχεται τους Καζάκους το βράδυ της Πέμπτης (21/3, 21.45) στον ημιτελικό των πλέι οφ με στόχο μια θέση στον τελικό απέναντι σε Γεωργία ή Λουξεμβούργο, και το ελληνικό κοινό δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τον πρώτο «τελικό» της Εθνικής.

Ανοίγει και το δεύτερο πέταλο

Ήδη έχουν «εξαφανιστεί» 22.000 εισιτήρια, η διάθεση των οποίων συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Θεωρείται βέβαιο πως το sold out είναι δεδομένο. Όπως, μάλιστα γνωστοποίησε η ΕΠΟ η κίνηση των εισιτηρίων είναι τέτοια που «ανάγκασε» τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να ανοίξουν και το δεύτερο πέταλο που περιλαμβάνει τις θύρες 19, 21 και 23 προκειμένου να βρεθούν ακόμα περισσότεροι φίλαθλοι στο πλευρό της ομάδας του Γκουστάβο Πογιέτ.

Το θετικό για τον Ουρουγουανό ομοσπονδιακό τεχνικό είναι πως δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα καθώς όλοι οι παίκτες του είναι ετοιμοπόλεμοι. Στη διάθεσή του τέθηκαν και οι παίκτες απ' τα ξένα πρωταθλήματα και πλέον μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του δίχως... πονοκεφάλους.

Εθνική ομάδαεθνική Ελλάδαςπροκριματικά EuroEuroειδήσεις τώραΕθνική Καζακστάν