Αθλητισμός|04.04.2019 18:00

Πρόεδρος Επιτροπής Κυπέλλου: Στο ΟΑΚΑ χωρίς VAR ο τελικός

Newsroom

Το διαφαινόμενο συναπάντημα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για τρίτη σερί σεζόν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου, έχει προκαλέσει ανησυχία σε ποδοσφαιρικούς φορείς δεδομένης της αντιπαλότητας αλλά και της μαζικής παρουσίας φιλάθλων και των δύο ομάδων στο γήπεδο. Ωστόσο, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι στις προθέσεις της Ομοσπονδίας η αλλαγή έδρας. Παράλληλα, όμως τόνισε ότι κατά πάσα πιθανότητα και αυτό το παιχνίδι θα διεξαχθεί δίχως VAR.

«Ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Αυτό είναι το σωστό γιατί είναι το πιο ασφαλές γήπεδο στην Ελλάδα. Νομίζω πως πρέπει να γίνει στο ΟΑΚΑ ο τελικός με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, αλλά να υπάρχει ασφάλεια. Πιθανόν κάποιοι φοβούμενοι τα επεισόδια, να είπαν να μην γίνει στο ΟΑΚΑ ο τελικός, όμως σε εμένα δεν έφτασε τέτοιο αίτημα» δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου μιλώντας στον Arena FM.

Ερωτηθείς για τις συσκέψεις και τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν, απάντησε: «Σύσκεψη θα γίνει, όπως γίνεται πάντα, αλλά επειδή μεσολαβεί το Πάσχα και οι μέρες είναι λιγοστές, δεν θα έχουμε πολύ χρόνο για να αποφασίσουμε. Οσον αφορά τους ημιτελικούς, τη Μ. Πέμπτη θα γίνουν οι ρεβάνς μάλλον. Γίνεται συζήτηση της ΕΠΟ, των ομάδων και του καναλιού για να παρθεί η τελική απόφαση».

Τέλος αναφορικά με το ενδεχόμενο χρήσης του VAR στον τελικό του Κυπέλλου είπε: «Χλωμό το βλέπω να έχουμε VAR στον τελικό . Είναι λίγες μέρες και δεν νομίζω να προλάβουν να είναι έτοιμοι για κάτι τέτοιο».

Κύπελλο ΕλλάδαςΕΠΟποδόσφαιροΟΑΚΑ