Αθλητισμός|06.04.2024 20:15

Πέθανε ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ Ανέστης Αφεντουλίδης

Newsroom

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ πενθεί για την απώλεια ενός επίλεκτου μέλους της καθώς έφυγε από τη ζωή ο Ανέστης Αφεντουλίδης. Σε ηλικία 83 ετών ο παλαίμαχος εξτρέμ άφησε την τελευταία του πνοή του βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του Δικέφαλου.

Ο Καστοριανός Ανέστης Αφεντουλίδης αγωνιζόταν ως αριστερός εξτρέμ και διέπρεψε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ για μια πενταετία από το 1965 ως το 1970, ενώ έπαιξε και με την Καστοριά. Συνολικά στην Α' Εθνική έπαιξε 205 φορές έχοντας σκοράρει 66 γκολ.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τον Ανέστη Αφεντουλίδη για τον οποίο τόνισε μέσω ανακοίνωσης ότι υπήρξε μέλος της γενιάς που έβαλε τα θεμέλια για τη δημιουργία του μεγάλου ΠΑΟΚ των 70s και υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια τον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: «H ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια του Ανέστη Αφεντουλίδη. Ο Ανέστης Αφεντουλίδης υπήρξε μέλος της γενιάς που έβαλε τα θεμέλια για την δημιουργία της μεγάλης ομάδας και υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια τον σύλλογο. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΠΑΟΚθάνατοςειδήσεις τώρα