Αθλητισμός|11.05.2024 22:45

Super League: Φινάλε στα πλέι άουτ με νίκες Πανσερραϊκού, Αστέρα και Παναιτωλικού

Newsroom

Ιδανικά ολοκλήρωσε την εφετινή αγωνιστική παρουσία του στη Super League ο Πανσερραϊκός. Τα Λιοντάρια επικράτησαν με 2-0 της υποβιβασμένης Κηφισιάς τερματίζοντας στην πρώτη θέση των πλέι άουτ και έβδομη στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο της ομάδας καθώς έχει ανακοινώσει ότι αποχωρεί αναζητώντας το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Στο 50' η Κηφισιά είχε δοκάρι με κεφαλιά του Σπίνου, ο Πανσερραϊκός απάντησε με δοκάρι του Μπέργκστρομ στο 53' και στο επόμενο λεπτό (54') ο Στάικος σκόραρε με δυνατό σουτ (1-0). Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν άριστα το momentum και στο 58΄ πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Χατζηστραβό.

Πανσερραϊκός: Τσομπανίδης, Ντανκερλούι, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Πηλέας, Στάικος, Ουεντραόγκο, Μούργος (46΄ Τομάς), Χατζηστραβός, Μασκανάκης (46΄ Σοφιανός), Μπετανκόρ.

Κηφισιά: Νικοπολίδης, Σμπώκος, Βαφέας, Σπίνος, Παρράς, Νίνης (81΄ Τσάπαν), Κωνσταντακόπουλος, Μπαρμπόσα (81΄ Τζανάτζια), Τετέι, Μενέντες (57΄ Μπιφουμά), Οζέγκοβιτς.

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 0-1

Με εκτός έδρας νίκη (1-0) στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου και την όγδοη θέση στην τελική κατάταξη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο εφετινό πρωτάθλημα ο Αστέρας Τρίπολης. Το παιχνίδι κρίθηκε χάρη στο γκολ του Μουνάφο στο 70' 

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κιβρακίδης (85΄ Τριμμάτης), Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Αθανασίου, Έντερ, Κούεν (72΄ Αγκ. Καμαρά), Καραμάνης (66΄ Φριντγιόνσον), Βαλένσια (72΄ Αντζιέλσκι), Βέργος, Τζοβάρας (66΄ Γιουμπιτάνα).

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής (90΄ Κακαδιάρης), Λύρατζης, Ατιένθα, Γκρόζντανιτς, Άλβαρες, Αλάγκμπε (61΄ Μουνάφο), Γιαμπλόνσκι (72΄ Βαλιέντε), Μπαρτόλο, Παλάσιος (72΄ Καλτσάς), Ζουγλής, Μάντζης (61΄ Αγγελάκης).

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 1-2

Ο Παναιτωλικός έκλεισε ιδανικά τη σεζόν επικρατώντας 2-1 στην έδρα του ΟΦΗ. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, με ένα υπέροχο γκολ του Καρέλη. Τα Καναρίνια ξεκίνησαν σε ανάλογο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να διπλασιάσουν τα γκολ τους μόλις στα 40 δευτερόλεπτα από την έναρξή του με τον Μπουζούκη.

Ο ΟΦΗ κατόρθωσε να μειώσει στο 65ο λεπτό, όταν ο Τοράλ έβγαλε μια έξοχη κάθετη πάσα στον Αποστολάκη, που με ξεπέταγμα στην πλάτη της αγρινιώτικης άμυνας νίκησε τον Τσάβες για το 1-2, που έμεινε ως το τέλος.

Ο Γιαννούλης πραγματοποίησε το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του ΟΦΗ καθώς σταματά το ποδόσφαιρο. Και αποθεώθηκε απ' τους φίλους των Κρητικών που τον αποχαιρέτησαν με θερμό χειροκρότημα και... μαντινάδες!

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γιαννούλης (55΄ Βούρος), Γκλάζερ, Λουκάο, Θοράρινσον, Γκαγιέγκος (55΄ Μπάκιτς), Αποστολάκης (75΄ Μοσκέρα), Θεοδοσουλάκης (55΄ Μαρινάκης), Τοράλ (75΄ Νέιρα), Ριέρα, Ισέκα.

Παναιτωλικός: Τσάβες, Μαυρίας, Λιάβας, Μπρούνο Ντουάρτε, Τορεχόν (86΄ Τσιγγάρας), Χατζηθεοδωρίδης, Πέρες, Μπουζούκης (79΄ Ζοάο Πέδρο), Φρεντερίκο Ντουάρτε (70΄ Νικολάου), Ντίας (70΄ Λομόνακο), Καρέλης (70΄ Μπελεβώνης).

ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 1-1

Ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στους Ζωσιμάδες. Σ' αυτό το ματς σφραγίστηκε και τυπικά ο υποβιβασμός του ΠΑΣ Γιάννινα σε αντίθεση με τη θεσσαλική ομάδα που παραμένει στην κατηγορία.

Στο 56΄ ο Τζίμας έγραψε το 1-0 με προβολή, αλλά στο 89' ο Μωραΐτης διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασόπουλος, Πανάγου, Μπακαδήμας, Σομποτσίνσκι, Κιάκος, Τζίνο (68΄ Καραχάλιος), Λιάσος, Ροσέρο (82΄ Ναούμης), Κύρκος (57΄ Μπεγκαλά), Τζίμας (68΄ Μίνα), Κόντε (82΄ Λεό Μπατίστ).

Βόλος: Παπαδόπουλος, Τάχατος (84΄ Γκαρθία), Ασλανίδης (23΄ Ράσιτς), Καλογερόπουλος, Κίτσος, Τσοκάνης, Μύγας (66΄ Άλχο), Μπαριέντος, Μπερτόλιο (66΄ Ασεχνούν), Κόμπα, Μωραΐτης.

Τελική βαθμολογία πλέι άουτ

  • Πανσερραϊκός 38
  • Αστέρας 38
  • Παναιτωλικός 36
  • ΟΦΗ 35
  • Ατρόμητος 34
  • Βόλος 33
  • Κηφισιά 28
  • ΠΑΣ Γιάννινα 23
SuperLeagueειδήσεις τώρα