Αθλητισμός|27.04.2024 00:10

Ο Ολλανδός Άρνε Σλοτ είναι οριστικά ο διάδοχος του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ!

Newsroom

Ο Άρνε Σλοτ θα είναι ο διάδοχος του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ. Οι Κόκκινοι βρήκαν τον εκλεκτό που θα διαδεχτεί τον Γερμανό κόουτς μετά το καλοκαίρι στο πρόσωπο του Ολλανδού προπονητή της Φέγενορντ. Οι δύο σύλλογοι διαπραγματεύονταν τις τελευταίες εβδομάδες καθώς ο Σλοτ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ολλανδική ομάδα. Και τα ρεπορτάζ απ' το εξωτερικό αναφέρουν ότι επήλθε εν τέλει προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ως εκ τούτου, ο Σλοτ θα είναι ο επόμενος προπονητής της Λίβερπουλ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

«Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι θέλω να δουλέψω εκεί, να γίνω ο προπονητής της Λίβερπουλ. Οι ομάδες διαπραγματεύονται, οπότε ακόμα είμαι εδώ. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να επιτευχθεί μια συμφωνία, αλλά έχω αισιοδοξία ότι θα γίνει», ανέφερε στη διάρκεια της εβδομάδας ο Σλοτ, ο οποίος δεν έκρυψε την... τρέλα του για να αναλάβει τη Λίβερπουλ.

Οι Ολλανδοί θα εισπράξουν περί τα 15 εκατ. ευρώ απ' τη Λίβερπουλ και ο 45χρονος τεχνικός θα αναλάβει την ομάδα του Μερσεσάιντ απ' το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε θα κλείσει οριστικά ο κύκλος του Κλοπ έπειτα από εννέα χρόνια.

O Σλοτ άρχισε την πορεία του ως προπονητής σε επίπεδο ανδρών στην Άλκμααρ το 2019 και από το 2021 βρίσκεται στη Φέγενορντ. Την περασμένη σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ εφέτος σήκωσε το Κύπελλο και βρίσκεται στη δεύτερη θέση αλλά στο -9 από την Αϊντχόφεν.

Τα θερμά λόγια του Κλοπ για τον Σλοτ

Ενδιαφέρον έχει η άποψη που εξέφρασε ο Γιούργκεν Κλοπ για τον Σλοτ για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια τονίζοντας πως είναι ωραίος τύπος και ότι η Φέγενορντ παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. «Δεν ξέρω κάτι για αυτό, δεν εμπλέκομαι στην όλη διαδικασία. Αυτό που μου αρέσει είναι πως, εάν είναι ο εκλεκτός, θέλει να αναλάβει την Λίβερπουλ. Είναι ενθουσιασμένος. Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει ποδόσφαιρο η ομάδα του. Όλα όσα ακούω για αυτόν είναι πως είναι ένας ωραίος τύπος. Εάν είναι αυτός η λύση, ανυπομονώ να δω» υποστήριξε ο Γερμανός.

ΛίβερπουλPremier LeagueΓιούργκεν ΚλοπΦέγενορντΑρνε Σλοτειδήσεις τώρα