Αθλητισμός|01.05.2024 04:16

Πρωτάθλημα ράγκμπι: O Aris Eagles είναι ο νέος πρωταθλητής Ελλάδας!

Έλβη Μιχαηλίδου

Το ράγκμπι στην Ελλάδα μπορεί να μην έχει μεγάλη προβολή, ωστόσο διαδίδεται από στόμα σε στόμα και έτσι όλο και περισσότερες παρέες μαζεύονται στα γήπεδα και το ανακαλύπτουν.

Η ομάδα Aris Eagles είναι η φετινή πρωταθλήτρια στους άνδρες νικώντας στον μεγάλο τελικό την ομάδα Rhodes Knights. Oι νέοι πρωταθλητές μιλούν στο Ethnos.gr για την κατάκτηση του τίτλου αλλά και γενικότερα για το ράγκμπι στη χώρα μας. 

Αναλυτικά όσα είπαν

Γιώργος Χαραλαμπόπουλος - προπονητής Aris Eagles

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και περήφανος για τους παίκτες μου γιατί όλα τα κάνουμε τελείως σαν χόμπι όμως εμείς δουλέψαμε σαν επαγγελματίες για να καταφέρουμε να σηκώσουμε το τρόπαιο».

Άρης Αρούτσος Δαρδαμάνης - αρχηγός Aris Eagles

«Με αφορμή τα 10 χρόνια του συλλόγου, η ανδρική ομάδα κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να σπάσει το αήττητο της Ρόδου. Επόμενος στόχος είναι να κλείσουμε ταξίδι στο εξωτερικό κόντρα σε μια πρωταθλήτρια ομάδα ώστε να εδραιώσουμε τον τίτλο μας».

Πέτρος Μπαφλούκος - παίκτης Aris Eagles

«Είναι ένα άθλημα δυναμικό. Οτι σωματότυπο έχει κάποιος μπορεί να παίξει, να ενσωματωθεί σε μια ομάδα και να συμβάλλει τα μέγιστα σε αυτήν».

Γκιόκαν Κάραντ - παίκτης Aris Eagles

«To 2024 υπερ προσπαθήσαμε, ανεβήκαμε κατηγορία, φτάσαμε μέχρι τον τελικό και πλέον είμαστε πρωταθλητές. Το ράγκμπι αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο και σας περιμένουμε όλους σε μια προπόνησή μας κάθε Τρίτη και Πέμπτη 19:30-21:00».

ειδήσειςπρωτάθλημαράγκμπιειδήσεις τώρα