Αθλητισμός|05.05.2024 21:26

Συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Τζορτζ Μπάλντοκ - Δεύτερη μεταγραφή του Τριφυλλιού ενόψει του καλοκαιριού

Newsroom

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε τη δεύτερη μεταγραφή του ενόψει της επόμενης σεζόν. Οι Πράσινοι ήρθαν σε συμφωνία με τον 31χρονο διεθνή δεξιό μπακ Τζορτζ Μπάλντοκ.

Μετά τον Σέρβο κεντρικό χαφ Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ο οποίος έχει ήδη ανακοινωθεί απ' το Τριφύλλι και θα ενσωματωθεί στην ομάδα από ερχόμενο καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός ντύνει στα πράσινα και τον Μπάλντοκ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ο Μπάλντοκ μετράει 12 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας από τον Ιούνιο του 2022 οπότε κλήθηκε για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ενώ στη διάρκεια της σεζόν έχει πραγματοποιήσει 13 παρουσίες στην Premier League. Η Σέφιλντ έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά στην Championship.

Ο Μπάλντοκ έχει γεννηθεί στην Αγγλία αλλά η καταγωγή του είναι ελληνική καθώς η γιαγιά του ήταν Ελληνίδα. Έχει αγωνιστεί συνολικά 219 φορές με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του απ' την Μίλτον Κέινς Ντονς με την οποία έχει παίξει 125 φορές. Επίσης φόρεσε τις φανέλες των Όξφορντ, Νορθάμπτον, Τάμγουορθ.

ειδήσεις τώραΠαναθηναϊκός