Αθλητισμός | 13.05.2024 16:17

Οσμή σκανδάλου στη Ρουμανία: Ποδοσφαιριστής φέρεται να έβαλε τον δίδυμο αδερφό του να παίξει στη θέση του!

Newsroom

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η υποψία που υπάρχει στο ρουμανικό ποδόσφαιρο πως ένας παίκτης της Ντιναμό Βουκουρεστίου έβαλε τον δίδυμο αδερφό του να παίξει αντ' αυτού!

Ο Έντγκαρ Ιέ, ο οποίος γεννήθηκε στη Γουινέα Μπισάου, αποκτήθηκε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο από τη ρουμανική ομάδα. Ωστόσο σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ στη χώρα, υπάρχει η υποψία ότι στα τελευταία πέντε παιχνίδια αγωνιζόταν στη θέση του ο δίδυμος αδερφός του, Εντελίνο!

Ο 30χρονος Έντγκαρ αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Μπαρτσελόνα και κατόπιν πήγε σε Λιλ, Ναντ, Τραμπζονσπόρ, Φέγενορντ και Μπασακσεχίρ. Είναι αμυντικός, ενώ ο δίδυμος αδερφός του, ο οποίος δεν είναι το ίδιο ταλαντούχος, αγωνίζεται ως μέσος και έχει παίξει σε μικρότερες κατηγορίες της Πορτογαλίας αλλά και στην Πολωνία.

Ξαφνικό πρόβλημα στην... επικοινωνία

Οι υποψίες άρχισαν να δημιουργούνται όταν ο υποτιθέμενος... Έντγκαρ παρουσίασε ξαφνικά δυσκολίες στην επικοινωνία στα αγγλικά. Ο «αυθεντικός» Έντγκαρ γνώριζε τη γλώσσα για να επικοινωνήσει, όμως ο δίδυμος αδερφός του συνεννοείτο μόνο στα πορτογαλικά ή στα ισπανικά. Ρουμανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως όταν του ζητήθηκε να παρουσιάσει το δίπλωμα οδήγησής του, ο ίδιος αρνήθηκε να το δείξει.

Με την υπόθεση πλέον ασχολούνται οι αρχές και εξετάζουν όλα τα δεδομένα. Τα δύο αδέρφια να απειλούνται με βαρύτατες κυρώσεις αν αποδειχτεί πως εξαπάτησαν την ομάδα τους και το πρωτάθλημα. Μάλιστα, εφόσον αποδειχθεί ότι δεν αγωνιζόταν στα τελευταία πέντε παιχνίδια ο Έντγκαρ Ιέ, αλλά ο Εντελίνο, η Ντιναμό απειλείται με κυρώσεις μολονότι οι άνθρωποι της ομάδας δεν γνώριζαν την απάτη.

σκάνδαλοποδόσφαιροΔίδυμοιΡουμανία