Αθλητισμός|16.05.2024 10:54

Ο ΠΑΟΚ προελαύνει για τον τίτλο και η Τούμπα αποθέωσε τον Ιβάν Σαββίδη!

Newsroom

Στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί ένα τρομερό ντεμαράζ. Με τρεις σερί νίκες στα ντέρμπι επί της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έκανε τη μεγάλη ανατροπή κι έχει την ευκαιρία να σηκώσει το πρωτάθλημα, εφόσον πραγματοποιήσει μια τέταρτη συνεχόμενη νίκη επί του Άρη στο Κλ. Βικελίδης.

Αν η επικράτηση επί της ΑΕΚ ήταν... χιτσκοκική με γκολ στο φινάλε και ανατροπή και η νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν άνετη και κυριαρχική, το 4-1 επί του Παναθηναϊκού ήρθε για να συμπληρώσει αυτό το παζλ των τρομερών εμφανίσεων της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου. Η Τούμπα πήρε... φωτιά και ο Ρουμάνος προπονητής με τους παίκτες του αποθεώθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ όμως αποθέωσε και τον στηλοβάτη αυτής της ομάδας. Οι φίλοι του Δικεφάλου βλέποντας τον ΠΑΟΚ να προελαύνει προς την κατάκτηση του τίτλου φώναξαν ρυθμικά το όνομα του Ιβάν Σαββίδη κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. «Ιβάν Σαββίδης, Ιβάν Σαββίδης» φώναξε μαζικά και δυναμικά η Τούμπα για να αποδώσει τα εύσημα στον άνθρωπο που άλλαξε τη σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ιβάν Σαββίδης άλλωστε υπήρξε ο βασικός πυλώνας για τη μεγάλη κάθαρση που έγινε στο ποδόσφαιρο της χώρας. Η βούλησή του και οι προσπάθειες που κατέβαλε για ένα πιο καθαρό και δίκαιο ποδόσφαιρο έχουν ως αποτέλεσμα τα συναρπαστικά πρωταθλήματα που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια. Με συνεχείς ανατροπές στην κορυφή, με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο και μέχρι και την τελευταία αγωνιστική να υπάρχει αγωνία για τον πρωταθλητή...

ειδήσεις τώραΠΑΟΚΙβάν Σαββίδης