Αθλητισμός|18.05.2024 23:40

«Πέταξε» στα 5,72μ. ο Εμμανουήλ Καραλής στο Χορζόφ και άφησε υποσχέσεις!

Newsroom

Υψηλή πτήση έκανε ο Εμμανουήλ Καραλής στο μίτινγκ του Χορζόφ. Ο Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ με άλμα στα 5,72 μ. κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση (τη μοιράστηκε με τον συναθλητή του Ρόμπερτ Σομπέρα) στην πρεμιέρα του στη θερινή σεζόν, αφήνοντας υποσχέσεις ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Καραλής άρχισε τον αγώνα του στην Πολωνία από τα 5,42 μ., συνέχισε με τα 5,62 μ. όπου τα ξεπέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια, ενώ δύο προσπάθειες χρειάστηκε και για τα 5,72 μέτρα. Στη συνέχεια είχε καλά αλλά άκυρα άλματα στα 5,82 μ., επίδοση που αποτελεί και το ατομικό του ρεκόρ.

«Χάρηκα πολύ τον αγώνα. Ήταν το καλύτερο ξεκίνημα που έχω κάνει. Έχω αυτοπεποίθηση γιατί έχω δουλέψει σκληρά και ανυπομονώ να αγωνιστώ και να δω πόσο ψηλά μπορώ να φτάσω,» τόνισε ο Καραλής στην πολωνική τηλεόραση ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει - εντυπωσιακά καλά - και στην τοπική γλώσσα. Ερωτηθείς για το πόσο κοντά είναι τα 6 μέτρα, απάντησε: «Ελπίζω να έρθουν σύντομα. Τα 6 μ. είναι το μεγαλύτερο όνειρο μου. Είμαι ενθουσιασμένος και πεινασμένος για όλα αυτά που θα έρθουν».

επί κοντώΟλυμπιακοί ΑγώνεςΕμμανουήλ Καραλήςστίβοςειδήσεις τώρα