Αθλητισμός|19.05.2024 16:45

Παναθηναϊκός: Χιλιάδες οπαδοί κάνουν συλλαλητήριο κατά του Γιάννη Αλαφούζου

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
AP
AP
AP

Οπαδοί του Παναθηναϊκού διαδηλώνουν κατά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζου. 14 χρόνια μετά την κατάκτηση του τελευταίου πρωταθλήματος η Θύρα 13, ο κεντρικός πυρήνας των οπαδών των Πρασίνων, διοργάνωσε συλλαλητήριο κατά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στο Πεδίο του Άρεως, στις αρχές της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, βρίσκονται περισσότεροι από 6.000 οπαδοί του Τριφυλλιού, ενώ όσο περνάει η ώρα ο κόσμος αυξάνεται δεδομένου ότι ακολουθεί στις 20.00 και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Απ. Νικολαΐδης.

Οι φίλοι του Τριφυλλιού ζητούν αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας φωνάζοντας συνθήματα εις βάρος του Γιάννη Αλαφούζου, τον οποίο καλούν να αποχωρήσει απ' την ΠΑΕ.

Ένταση με την αστυνομία

Περίπου στις 17:30 η αστυνομία σταμάτησε την πορεία στο ύψος του εφετείου. Οι αστυνομικοί ζήτησαν εισιτήρια από τον κόσμο προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία προς το γήπεδο. Ακολούθησε ένταση με τα ΜΑΤ να προχωρούν σε χρήση χημικών. 

Εκτιμάται ότι συνολικά στο συλλαλητήριο βρέθηκαν περίπου 7-8.000 χιλιάδες φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι διαδήλωσαν με κεντρικό σύνθημα «Ελεύθερο σε θέλουμε Παναθηναϊκέ» καθώς ζήτησαν από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να αποχωρήσει...

ειδήσεις τώραΠαναθηναϊκόςΘύρα 13οπαδοίΓιάννης Αλαφούζοςσυλλαλητήριο