Αθλητισμός | 20.05.2024 01:20

Αναστασιάδης: «Μετά την ισοπαλία με τη Λαμία έλεγα στους παίκτες ότι θα το πάρουμε»

Newsroom

Ο Άγγελος Αναστασιάδης με δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του τίτλου ανέφερε πως μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στη Λαμία ήταν σίγουρος για το ότι ο Δικέφαλος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και μάλιστα το έλεγε στους παίκτες.

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Έγινε μια φυσιολογική “κοιλιά”. Μετά το γκολ του Σβαμπ στη Λαμία πίστεψα ότι θα το πάρουμε. Ήμουν τόσο σίγουρος και το είπα στα παιδιά. Ξέρετε εγώ δε μιλάω πολύ. Αφήνω τους προπονητές να το κάνουν. Τους είπα όμως και πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ ότι αν το πιστέψετε, όπως το πιστεύω και εγώ, θα το πάρετε το πρωτάθλημα».

«Ο Σαββίδης είναι μακριά, αλλά τόσο κοντά που δεν το φαντάζεστε»

Αναφέρθηκε βεβαίως και στον ρόλο του Ιβάν Σαββίδη: «Μεγάλη ήταν και η βοήθεια του κόσμου. Όλοι ήταν εδώ. Είδατε τι έγινε. Η ώθηση αυτή ήταν πολύ σημαντική για τους παίκτες και τους προπονητές. Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στον Ιβάν Σαββίδη. Το αξίζει. Είναι μακριά, αλλά τόσο κοντά που δε το φαντάζεστε! Μιλάω καθημερινά μαζί του. Είναι τόσο ευτυχισμένος για την κατάκτηση αυτού του δύσκολου πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ σε τέτοιες στιγμές έχει στο DNA του τη δυνατότητα να ανταπεξέρχεται. Είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ. Μόνο καλές ημέρες από εδώ και στο εξής».

Αγγελος ΑναστασιάδηςΠΑΟΚ