Αθλητισμός|20.05.2024 16:25

Η βιντεοκλήση του Ιβάν Σαββίδη στ' αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, το «σ' αγαπώ αφεντικό» του Λουτσέσκου και το ξέφρενο πάρτι στο Κλ. Βικελίδης!

Newsroom

Ένα ξέφρενο πάρτι στήθηκε στα αποδυτήρια του Κλ. Βικελίδης αμέσως μετά τον θρίαμβο του ΠΑΟΚ επί του Άρη. Ο Δικέφαλος αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας με έναν ανεπανάληπτο και παλικαρίσιο τρόπο και όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ το γιόρτασε δεόντως.

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί άρχισαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να φωνάζει «εδώ μέσα» καθώς ο τίτλος σφραγίστηκε στην έδρα του μεγάλου αντιπάλου του Δικεφάλου, σε μια εχθρική ατμόσφαιρα και με τον Άρη να δίνει ό,τι είχε και δεν είχε για να κόψει απ' τον ΠΑΟΚ τον τίτλο.

Το πάρτι είχε συνέχεια στα αποδυτήρια όπου επικράτησε πανδαιμόνιο! Συνθήματα, τραγούδια στα ελληνικά και στα ξένα, σήκωσέ το... τιμημένο και campeones περιελάμβανε το ρεπερτόριο με τους παίκτες να πανηγυρίζουν έξαλλα.

Η πιο ιδιαίτερη στιγμή όμως ήταν η βιντεοκλήση του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος αν και σωματικά βρίσκεται μακριά, η ψυχή και το πνεύμα του είναι πάντοτε δίπλα στον αγαπημένο του ΠΑΟΚ. Ο διοικητικός ηγέτης του Δικεφάλου, που χάρηκε όσο κανείς άλλος με τον ιστορικό θρίαμβο της ομάδας του, θέλησε να συγχαρεί τους θριαμβευτές. «Γεια σου πρόεδρε» του φώναξε ο Κυριάκος Κυριάκος, ακολούθησε ο Μάκης Γκαγκάτσης λέγοντάς του «Μπράβο συγχαρητήρια», ενώ στη συνέχεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου έσφιξε τη γροθιά του, του έστειλε ένα φιλί και του φώναξε «Σ' αγαπώ αφεντικό, σ' αγαπώ»!

Όλη η ένταση στη διάρκεια του αγώνα, οι αντιδράσεις των πρωταγωνιστών, οι πανηγυρισμοί στα γκολ και με το φινάλε του αγώνα, το πάρτι στα αποδυτήρια και η βιντεοκλήση με τον Ιβάν Σαββίδη συμπεριλήφθηκαν στην παρακάμερα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που αξίζει να δείτε. Μοναδικά συναισθήματα σε μια μοναδική βραδιά!

Ιβάν ΣαββίδηςΡαζβάν Λουτσέσκουειδήσεις τώραΠΑΟΚ