Αθλητισμός|20.05.2024 21:50

Ιβάν Σαββίδης στο γλέντι των πρωταθλητών: «Περήφανος για όσα πετύχατε - Ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια»

Newsroom

Η γιορτή δεν σταματά για τον ΠΑΟΚ! Και φυσικά ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα μπορούσε να λείπει από το γλέντι των πρωταθλητών. Σύσσωμη η οικογένεια του Δικεφάλου γευματίζει από νωρίς το απόγευμα και φυσικά το «παρών» έδωσε, έστω και εξ αποστάσεως, ο ηγέτης του Δικεφάλου, ο οποίος όσο μακριά και βρίσκεται, είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, μίλησε μέσω οθόνης και έστειλε το δικό του μήνυμα, δείχνοντας για πολλοστή φορά αυτό που όλοι τονίζουν σε κάθε τους λέξη: πως ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω»

«Είμαι περήφανος για εσάς και ό,τι πετύχατε. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς, τις γυναίκες σας και τα παιδιά σας. Νομίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ. Όταν μιλάω με εσάς ξεχωριστά νιώθω το πόσο πολύ σας στηρίζει η οικογένεια σας», είπε.

Στη συνέχεια, είπε μεταξύ άλλων: «Παιδιά είμαι ευγνώμων σε εσάς. Ξέρω πως περάσατε δύσκολα, πως ήταν σκληρή σεζόν και παλέψατε μέχρι τέλους. Αυτό που πετύχατε με τη δουλειά σας, έδωσε χαρά σε εκατομμύρια ανθρώπους. Να είστε χαρούμενοι, να πιστεύετε στον εαυτό σας και στη δουλειά που γίνεται εδώ. Να αγαπάτε τις οικογένειες σας και να ξέρετε πως ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια».

Αναφέρθηκε και στον Μάκη Γκαγκάτση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Μάκης έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές παράγοντες και ξέρει πως να… παίζει σκάκι πριν από τέτοιους τελικούς. Θέλω εδώ μπροστά σε όλους σας, να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Από την αναφορά του δεν θα μπορούσε να λείπει βεβαίως ο Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και ο πατέρας του Μιρτσέα, ο οποίος έζησε από κοντά την ιστορική κατάκτηση του τίτλου: «Ράζβαν σε ευχαριστώ και θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον πατέρα σου, είναι σα φυλαχτό για εμάς και μας φέρνει καλή τύχη. Μακάρι να ζήσει 100 ακόμα χρόνια και να μας φέρει με την τύχη του ακόμα 100 πρωταθλήματα».

Τέλος, έκλεισε με ένα μήνυμα που αποδέκτη είχε τον γιο του, Γιώργο Σαββίδη: «Να είσαι πάντα μαζί τους και κοντά τους».

ΠΑΟΚΙβάν Σαββίδηςειδήσεις τώρα