Αθλητισμός|21.05.2024 20:25

Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ και με την Κ15 - Νίκησε τον Ολυμπιακό στον τελικό με 1-0

Newsroom

Μετά τους άνδρες του ΠΑΟΚ και οι παίδες του Δικεφάλου στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας! Η Κ15 του ΠΑΟΚ κέρδισε στον τελικό του Final 4 της Λαμίας τον Ολυμπιακό με 1-0 και σήκωσε τον τίτλο του πρωταθλητή.

Μετά τους... μάγκες του Ραζβάν Λουτσέσκου που κατέκτησαν τη Super League, οι... μικροί μάγκες του ΠΑΟΚ κατέκτησαν το πρωτάθλημα Κ15, επικρατώντας του Ολυμπιακού χάρη στο γκολ του Τοπαλίδη! Ο ΠΑΟΚ σήκωσε για δεύτερη σερί σεζόν το πρωτάθλημα, και πάλι νικώντας τον Ολυμπιακό και πάλι με το ίδιο σκορ!

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που απείλησε πρώτος, έχοντας την πρώτη καλή στιγμή στο 15ο λεπτό, με τον Χαλδέζο να πατά περιοχή και τον Γορανίτη να τον προλαβαίνει πριν εκτελέσει. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε γρήγορα και στην αμέσως επόμενη φάση είχε αυτός ευκαιρία για να σκοράρει, αλλά το σουτ του Σιώζιου έφυγε λίγο άουτ.

Ο Τοπαλίδης το «χρυσό» γκολ

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ασπρόμαυροι μπήκαν δυνατά και βρήκαν το γκολ που έψαχναν, με τον Τοπαλίδη να ανοίγει το σκορ στο 41ο λεπτό και να ξεσπούν όλοι σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Από εκεί και έπειτα οι Ερυθρόλευκοι ανέβασαν ρυθμό και έψαξαν ακόμη περισσότερο το γκολ, ωστόσο οι παίκτες του ΠΑΟΚ κατάφεραν να κρατήσουν το «μηδέν» στην άμυνα και έφτασαν σε μία μεγάλη νίκη με σκορ 1-0, κατακτώντας έτσι ακόμη ένα πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια.

Ολυμπιακός: Ταβουλάρης, Σιώζος, Τσαλαπατανάκης, Μάρας, Γούσιος, Γαραντής (49' Λαζαρίδης), Αγγελόπουλος (58' Χρηστίδης), Παπαγεωργίου, Σεφερλής, Μωϋσιάδης (70'), Παναγόπουλος.

ΠΑΟΚ: Νικολαϊδης, Μίσχος, Δημητρακόπουλος (74' Σνάουτσερ), Καλπάκης, Φιλιππιάδης, Γκέρσος, Τοπαλίδης, Λαζαρίδης, Σούβλατζης (52' Μπούκλας), Τσιάλης, Χαλδέζος.

Ο τελικός του πρωταθλήματος Κ15

Πρωτάθλημα Κ15SuperLeagueΠΑΟΚειδήσεις τώραΟλυμπιακός