Αθλητισμός|22.05.2024 23:44

Μεγάλη ένταση στην άφιξη του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο - Οπαδοί της Φενέρ έβρισαν και κινήθηκαν απειλητικά κατά του Αταμάν

Newsroom

Δεν άρχισε με καλούς οιωνούς το Final 4 της Euroleague καθώς κατά την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού σε ξενοδοχείο του Βερολίνου επικράτησε μεγάλη ένταση με οπαδούς της Φενερμπαχτσέ.

Μια μικρή μερίδα Τούρκων φίλων της Φενέρ (περίπου 20 άτομα) περίμεναν την «πράσινη» αποστολή στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει το Τριφύλλι και αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες. Κυρίως στο στόχαστρό τους όμως βρέθηκε ο Εργκίν Αταμάν τον οποίο όχι μόνο έβρισαν λόγω της παρουσίας του κατά το παρελθόν σε Εφές, Γαλατασαράι και Μπεσίκτας αλλά κινήθηκαν και απειλητικά εναντίον του! Ο Αταμάν αντέδρασε βλέποντας αυτή την κατάσταση, ενώ διαμαρτυρήθηκε έντονα και για την αστυνόμευση καθώς οι οπαδοί έφτασαν μια ανάσα από τους Πράσινους.

Η ένταση δεν περιορίστηκε ούτε μέσα στο ξενοδοχείο, καθώς οπαδός της Φενέρ επιτέθηκε σε μέλη της αποστολής τους Παναθηναϊκού με την κατάσταση να ξεφεύγει. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήταν αρκετά ενοχλημένοι με την στάση της γερμανικής αστυνομίας, η οποία δεν μπόρεσε να αποτρέψει το επεισόδιο με τους φιλάθλους της τουρκικής ομάδας.

EuroleagueΠαναθηναϊκόςΕργκίν ΑταμάνΓερμανίαΦενέρμπαχτσεοπαδοί