Αθλητισμός|07.11.2018 15:00

Αρης: Θέλει Παντελίδη, κοιτά και προς Ιταλία ο Καρυπίδης

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Ο Αρης στόχευσε ξεκάθαρα για τον αντικαταστάτη του Πάκο Ερέρα. Ο Σάββας Παντελίδης είναι ο προπονητής που θέλουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αρκεί να βρει τρόπο να  λύσει τη συνεργασία του με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι άνθρωποι του Αρη δεν θέλουν να εμπλακούν στη διαδικασία, δεν θέλουν να προκαλέσουν πρόβλημα στις σχέσεις τους με τον Αστέρα και θα περιμένουν τις επόμενες μέρες αν προκύψει διαζύγιο του Ελληνα τεχνικού με την ομάδα της Τρίπολης, να σπεύσουν για τον φέρουν στην Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα προχωρούν επαφές με ξένους προπονητές ώστε να είναι έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα, καθώς στην Αλκμήνης μπορούν να περιμένουν και να πάνε με υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο (Τερζής-Μελισσάς) στο παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ομως με δεδομένο ότι ακολουθεί διακοπή πρωταθλήματος, θέλουν αμέσως μετά το ματς με τον Απόλλωνα η ομάδα του Αρη να έχει νέο προπονητή.

Στην Ιταλία ο Καρυπίδης

Ο ισχυρός άνδρας των «κίτρινων», δεν θα περιμένει... μια ζωή τον Σάββα Παντελίδη κι εξετάζει τις επιλογές του. Γι αυτό το λόγο, ταξίδεψε στη γειτονική Ιταλία, όπου και θα έχει επαφές, έτσι ώστε αν «στραβώσει» του Ελληνα τεχνικού, να ενεργοποιήσει το plan B.

Ο,τι είναι να γίνει, θα πρέπει να γίνει άμεσα, έτσι ώστε να συνέλθει η ομάδα όσο το δυνατόν νωρίτερα και να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Απόφαση της διοίκησης το «τέλος» με Ερέρα

Στη σημερινή προπόνηση του Αρη ο τεχνικός διευθυντής Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος μίλησε στους παίκτες. Τους ενημέρωσε ότι ήταν απόφαση της διοίκησης να τερματίσει τηv συνεργασία της με τον Ερερα κι ότι μέχρι να γίνει η επιλογή του νέου προπονητή την ευθύνη θα έχει ο Απόστολος Τερζής. Ζήτησε σεβασμό και μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους για να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες τη Δευτέρα.

Στη συνέχεια τους μίλησε κι ο κ. Τερζής: «Σας ξέρω και με ξέρετε. Είστε επαγγελματίες και πρέπει να συγκεντρωθούμε τώρα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα όπου θα πάμε για να κερδίσουμε».