Αθλητισμός|08.04.2019 20:59

Superleague: Προβάδισμα για τετράδα ο Ατρόμητος, 1-0 τον Απόλλωνα

Newsroom

Δίχως να φορτσάρει αλλά και χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στο Περιστέρι στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 27ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στη νίκη χάρη σε ένα γκολ που πέτυχαν μόλις στο 14' με ωραίο σουτ Κιβρακίδη έπειτα από πάσα του Ουάρντα και βρέθηκαν στο +3 από τον Αρη στη μάχη που δίνεται για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στη Superleague. Μάλιστα οι δυο τους θα λύσουν τις διαφορές τους την ερχόμενη Κυριακή στο Κλ. Βικελίδης.

Αξίζει να τονιστεί πως για τον Ατρόμητο επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ο Ούγγρος Ουγκράι, ο οποίος απουσίαζε για ένα πεντάμηνο λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Ατρόμητος: Μέγερι, Κιβρακίδης (77' Κατράνης), Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Σάκιτς, Ούμπιδες, Μπουσούλατζιτς, Ενσικουλού (86' Ουγκράι), Ουάρντα (69' Μανούσος), Μπρούνο, Κουλούρης.

Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον, Κοντοές, Βαφέας, Οριουέλα, Ρώσση, Στάθης, Αγρόδημος (92' Κοντογιαννόπουλος), Γαρουφαλιάς, Ντούρσο (86' Βάρκας), Ελ Χέλουε, Ναζλίδης (78' Ντεφεντερίκο). 

Απόλλων ΣμύρνηςποδόσφαιροSuperLeagueΑτρόμητος