Αθλητισμός|23.05.2024 22:19

Το Spetsathlon έβαλε την Ελλάδα στον χάρτη του αθλητικού τουρισμού!

Έλβη Μιχαηλίδου

Με ένα μαγευτικό τριήμερο γεμάτο αθλητισμό και δράση το Spetsathlon γιόρτασε την 10η διοργάνωσή του στο νησί των Σπετσών. Το κορυφαίο event που συνέβαλε στην διάδοση του τριάθλου σε εθνικό επίπεδο, υποδέχθηκε τους χιλιάδες φίλους του, σκορπίζοντας χαμόγελα, αδρεναλίνη και δυνατές συγκινήσεις.

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε όλα τα αγωνίσματα, σημειώνοντας ρεκόρ εγγραφών, αλλά και νέων συμμετοχών με αθλητές να δοκιμάζουν για πρώτη φορά τις δυνατότητές τους, επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το μότο της διοργάνωσης «Νίκη είναι η συμμετοχή».

Από τη μεγάλη γιορτή του αθλητικού τουρισμού, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Σπετσών, δεν έλειψαν όπως ήταν αναμενόμενο κορυφαίοι πρωταθλητές, αλλά και σπουδαίοι ερασιτέχνες αθλητές που σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις.

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κα Δόμνα Μιχαηλίδου, η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα Σοφία Ζαχαράκη, ο Υφυπουργός Υγείας κ. Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Γιώργος Μαυρωτάς, η Δήμαρχος Σπετσών κα Ευγενία Φραγγιά και ο Πρόεδρος της Τριαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Χρήστος Γείτονας.

Παρόντες όπως πάντα στην ξεχωριστή αυτή προσπάθεια, η τοπική κοινωνία, οι εθελοντές και η οργανωτική επιτροπή, που δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες και έδωσαν μια ξεχωριστή πνοή στη διοργάνωση.

Σπέτσεςειδήσεις τώρα