Αθλητισμός|27.05.2024 00:00

Γιαννακόπουλος: «Δεν μετράμε συμμετοχές, βολές και νίκες - Είμαστε ο Παναθηναϊκός»

Newsroom

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος είδε τον Παναθηναϊκό να κατακτά το έβδομο ευρωπαϊκό και είχε κάθε λόγο να χαίρεται και να είναι περήφανος για την ομάδα που δημιούργησε.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος έζησε με πολύ έντονα συναισθήματα τον τελικό ήταν φανερά ικανοποιημένος για το ασύλληπτο επίτευγμα της ομάδας του που τα κατάφερε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα σήκωσε την κούπα μαζί με τον γιο του, που έχει το όνομα του παππού του και εμβληματικού διοικητικού παράγοντα του Παναθηναϊκού, Παύλου Γιαννακόπουλου.

«Άλλοι μετράνε σερί νίκες, άλλοι βολές, άλλοι συμμετοχές. Εμείς είμαστε ο Παναθηναϊκός» είπε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και πρόσθεσε ερωτηθείς για το που αφιερώνει τον τίτλο: «Το κύπελλο δεν γίνεται να αφιερωθεί κάπου, είναι της ομάδας».

Για τον τελικό είπε: «Ήταν μεγάλο το άγχος, η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ευρώπη. Δείξαμε ψυχή, βγάλαμε δύναμη και καταφέραμε και τους κερδίσαμε. Όταν παίζεις κόντρα στη Ρεάλ ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει, είδατε τον Ολυμπιακό πέρυσι πως έχασε».

Τέλος, ερωτηθείς για τους τελικούς που ακολουθούν με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, σχολίασε: «Απόψε γιορτάζουμε, από αύριο οι τελικοί στην Ελλάδα»...

ειδήσεις τώραΔημήτρης ΓιαννακόπουλοςΠαναθηναϊκόςEuroleague