Αθλητισμός|28.05.2024 13:36

Τελικός Conference League: Στην πλατεία Κοτζιά το μεγάλο τρόπαιο

Newsroom

Αντίστροφα μετρούν οι ώρες για τον μεγάλο τελικό του Europa Conference League όπου θα αναμετρηθεί ο Ολυμπιακός με την Φιορεντίνα, με το τρόπαιο να έχει μεταφερθεί το πρωί της Τρίτης στην πλατεία Κοτζιά, ώστε να το θαυμάσουν οι Αθηναίοι και οι επισκέπτες της πόλης.  

Στην ειδική εκδήλωση βρέθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Παναγιώτης Μπαλτάκος και ο πρεσβευτής του φετινού Europa Conference Leauge Τραϊανός Δέλλας. Η πλατεία Κοτζιά γέμισε ωστόσο και από μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι ήθελαν να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με το τρόπαιο του μεγάλου τελικού, όπως φαίνεται και στο βίντεο του Orange Press.

Δούκας: H Αθήνα και η Ελλάδα πρωταγωνιστούν στον τελικό Conference League

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος ανέφερε:  «Είναι μια πολύ μεγάλη εκδήλωση που δείχνει ότι η Αθήνα και η Ελλάδα πρωταγωνιστούν. Είμαστε πια στο ευρωπαϊκό επίκεντρο στον Αθλητισμό. Έχουμε έναν τελικό και βεβαίως μια ελληνική ομάδα να συμμετέχει, και ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό. Όλα αυτά δείχνουν ότι η Αθήνα δεν είναι πια μια προθήκη σε ένα μουσείο. Είναι μια ανοιχτή πόλη που μπορεί να φιλοξενήσει με επιτυχία πολύ μεγάλες διοργανώσεις και τελικούς. Και μπορεί να αποδείξει ότι έχει μια σύγχρονη όψη, γιατί είναι γνωστή για τον πολιτισμό, αλλά πλέον και για τον αθλητισμό, και μπορεί να πετύχει πολύ σπουδαία πράγματα, που θα θυμόμαστε για μια ζωή» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

ΟλυμπιακόςΦιορεντίνακύπελλοέπαθλοEuropa Conference LeagueΤελικός Conference LeagueΟλυμπιακός-Φιορεντίναειδήσεις τώρα