Αθλητισμός|29.05.2024 15:40

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Προειδοποίηση της UEFA στους Έλληνες φιλάθλους που έχουν μπλε εισιτήριο - «Απαγορεύεται να φοράτε ρουχισμό άλλης ομάδας εκτός από της Φιορεντίνα»

Newsroom

Η UEFA προειδοποίησε τους φιλάθλους που έχουν στην κατοχή τους μπλε εισιτήρια ενόψει του τελικού του Europa Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα ότι απαγορεύεται να φορούν οποιοδήποτε ρουχισμό άλλης ομάδας (συλλόγου ή εθνικής), εκτός από εκείνον της ιταλικής ομάδας. Πρόκειται ουσιαστικά για εισιτήρια που αντιστοιχούν στις θέσεις όπου θα βρίσκονται οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Το ίδιο βεβαίως ισχύει και για την... απέναντι πλευρά και τους οπαδούς που έχουν κόκκινα εισιτήρια (δηλαδή το πέταλο των φίλων του Ολυμπιακού), που επίσης θα πρέπει να μην φέρουν ρουχισμό άλλης ομάδας πέραν των Πειραιωτών. Προφανώς άπαντες μπορούν να φορούν ουδέτερο ρουχισμό...

Μάλιστα η UEFA προειδοποιεί πως σε περίπτωση που εντοπιστούν οπαδοί που φορούν ρούχα άλλης ομάδας, θα τους απαγορευτεί η πρόσβαση στο γήπεδο.

Η προειδοποίηση της UEFA

«Εάν έχετε μπλε εισιτήριο, πρέπει να φοράτε ρουχισμό της Φιορεντίνα ή ουδέτερο ρουχισμό για να αποκτήσετε πρόσβαση στο γήπεδο. Η είσοδος δεν θα σας επιτραπεί εάν φοράτε ρούχα οποιασδήποτε άλλης ομάδας ή και εθνικής ομάδας» ανέφερε η UEFA, που έστειλε ανάλογο μήνυμα και για τους οπαδούς των κόκκινων εισιτηρίων που βρίσκονται στην πλευρά των οπαδών του Ολυμπιακού.

Ουσιαστικά η UEFA θέλει να αποφύγει τις προκλήσεις από οπαδούς, που θα φορούν ρουχισμό, είτε άλλων ελληνικών ομάδων, είτε άλλων ιταλικών ομάδων.

UEFAειδήσεις τώραΟλυμπιακόςΤελικός Conference LeagueτελικόςΝέα ΦιλαδέλφειαΟλυμπιακός-ΦιορεντίναοπαδοίΦιορεντίναEuropa Conference League