Αθλητισμός|29.05.2024 16:00

Ολυμπιακός-Φιορεντίνα: Η UEFA ακυρώνει «μπλε» εισιτήρια φιλάθλων των «ερυθρόλευκων» για τον τελικό

Newsroom

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί από το μεσημέρι της Τετάρτης (29/5) στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού που έχουν εξασφαλίσει «μπλε» εισιτήριο, για τον τελικό του Conference League κόντρα στην Φιορεντίνα.

Κι αυτό γιατί η UEFA ακύρωσε εισιτήρια που αρχικά ήταν για τις θύρες που θα κάθονταν φίλοι της ιταλικής ομάδας, αλλά τελικά κατέληξαν σε ελληνικά χέρια υπό τον φόβο να υπάρξει ένταση στις εξέδρες της OPAP Arena.

Συνολικά 600 φίλαθλοι του «Ολυμπιακού» με «μπλε εισιτήριο» - Βρέθηκε λύση για τους 300

Αστυνομικές πηγές εξηγούσαν, πως πρόκειται για συνολικά 600 φιλάθλους των «ερυθρόλευκων» που κατάφεραν και προμηθευτήκαν με αντικανονικό τρόπο (δηλαδή στη δευτερογενή αγορά, εκτός επίσημων καναλιών) 600 περίπου «μπλε» εισιτήρια μέσω Ιταλών φιλάθλων και όχι μέσω του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να δημιουργείται κίνδυνος ασφάλειας. Και αυτό γιατί θα υπήρχε παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού μέσα σε οργανωμένους φιλάθλους της Φιορεντίνα.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως για 300 άτομα βρέθηκε λύση καθώς εξασφαλίστηκε χώρος μέσα στο γήπεδο για τον τελικό, ωστόσο για τα υπόλοιπα 300 άτομα η UEFA προχωρά στην ακύρωση των εισιτηρίων, καθώς όπως προαναφέρθηκε, για λόγους ασφαλείας, δεν μπορούν να βρίσκονται στις κερκίδες μέσα στους φιλάθλους της Φιορεντίνα.

ειδήσεις τώραΦιορεντίναεισιτήριαΟλυμπιακόςΟλυμπιακός-ΦιορεντίναEuropa Conference LeagueUEFAειδήσειςΤελικός Conference League