Αθλητισμός|29.05.2024 18:53

Ολυμπιακός–Φιορεντίνα: Οι οπαδοί των δύο ομάδων στο δρόμο για τον τελικό του Conference League

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Intime news
Intime news
Intime news
Intime news
Intime news
Intime news
Intime news
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News
Intime News

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα μετακινούνται στη Νέα Φιλαδέλφεια και να πάρουν θέση στην OPAP Arena για τον τελικό του Conference League αφού συγκεντρώθηκαν σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ αντίστοιχα.

Ντελίριο ενθουσιασμού στους οπαδούς για τον τελικό Ολυμπιακός-Φιορεντίνα

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οι Ιταλοί οπαδοί συγκεντρώνονται στο ΟΑΚΑ, απ’ όπου θα μετακινηθούν με λεωφορεία στην OPAP Arena. Οι έλεγχοι της αστυνομίας είναι αυστηροί, προκειμένου να κυλήσουν ομαλά και να μην συμβεί το παραμικρό απρόοπτο πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από εκεί οι Ιταλοί οπαδοί θα μεταφερθούν με συρμούς του ΗΣΑΠ και λεωφορεία του ΟΣΥ. Πάντως έχουν κάνει αισθητή την εμφάνισή τους στο Μαρούσι καθώς δεν σταματούν να τραγουδούν συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα με την ευχή να είναι εκείνοι που θα χαμογελάσουν στο τέλος και θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Την ίδια στιγμή, ξεκίνησε η συγκέντρωση των φίλων του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, απ’ όπου θα αναχωρήσουν με τον ηλεκτρικό για τον Περισσό, προκειμένου να πάνε στην OPAP Arena. Τα πράγματα κυλούν ομάδα στο Φάληρο, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να εμφανιστεί ο κύριος όγκος των οπαδών του Ολυμπιακού. Οι φίλοι του Ολυμπιακού -υπενθυμίζεται- ότι έχουν στην κατοχή τους τα κόκκινα εισιτήρια, ενώ αυτοί της Φιορεντίνα τα μπλε εισιτήρια.

Οι σταθμοί του ΗΣΑΠ (μετρό, Γραμμή 1) έχουν πλέον κλείσει, και οι μόνοι συρμοί που κινούνται, δίχως να πραγματοποιούν στάση, είναι αυτοί που μεταφέρουν φίλους του Ολυμπιακού, προς την OPAP Arena. Την ίδια στιγμή, έχει ξεκινήσει η είσοδος θεατών στο γήπεδο, με τους αστυνομικούς να πραγματοποιούν εξονυχιστικούς ελέγχους.

ειδήσειςΤελικός Conference LeagueEuropa Conference LeagueΦιορεντίναΟλυμπιακόςΟλυμπιακός-Φιορεντίναειδήσεις τώρα