Αθλητισμός|30.05.2024 04:10

Συγκίνησε ξανά ο μικρός Γιάννης στον τελικό του Conference League: «Δεν είμαι ο Γιάννης του ΠΑΟΚ, είμαι ο Γιάννης όλων των ομάδων»

Newsroom

Ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης, ο οποίος έχει συγκινήσει την Ελλάδα με την ωριμότητα και την αγνή καρδιά του, βρέθηκε στην OPAP Arena προσκεκλημένος της ΠΑΕ Ολυμπιακός προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό του Conference League. Φορώντας τη φανέλα του αγαπημένου του ΠΑΟΚ αλλά έχοντας μαζί κι ένα κασκόλ του Ολυμπιακού, έστειλε το πιο ηχηρό μήνυμα του τελικού.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο λόγος του για ακόμα μία φορά ήταν συγκλονιστικός, λέγοντας πως δεν είναι «ο Γιάννης του ΠΑΟΚ αλλά ο Γιάννης όλων των ομάδων».

Ο μικρός Γιάννης είπε στην Cosmote TV: «Χάρηκα που πήρε το Κύπελλο ο Ολυμπιακός. Είχα πει πως θα πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, την Euroleague ο Παναθηναϊκός και το Conference ο Ολυμπιακός και βγήκαν οι προβλέψεις μου. Δεν είμαι ο Γιάννης του ΠΑΟΚ, είμαι ο Γιάννης όλων των ομάδων».

Μάλιστα ήταν ο τυχερός της βραδιάς καθώς έφυγε από το γήπεδο με δώρο τη φανέλα του Ελ Κααμπί και τα γάντια του Τζολάκη, μη μπορώντας βεβαίως να κρύψει τη χαρά του. Για τη φανέλα του Ελ Κααμπί είπε: «Την ήθελα αυτή τη φανέλα, είναι μεγάλη μου καψούρα ο Ελ Κααμπί από τον Ολυμπιακό. Θα την κρατήσω είναι συλλεκτική».

Για το τρόπαιο του Ολυμπιακού, θυμήθηκε ότι είχε προβλέψει θα πάρει το Conference ο ΠΑΟΚ και για ακόμα μία φορά, αν και μικρός έδειξε το σωστό δρόμο λέγοντας ότι: «Μπορεί να είχα πει πως θα πάρει το τρόπαιο ο ΠΑΟΚ αλλά τον πήρε άλλη ελληνική ομάδα και το χάρηκα εξίσου όπως και αν το έπαιρνε η ΠΑΟΚάρα».

Μάλιστα κλείνοντας τραγούδησε: «Περαία μου, Περαία μου με τον Σαρώνικο σου, που έχεις για καμάρι σου τον Ολυμπιακό σου».

Προηγουμένως, ο μικρός Γιαννάκης έπιασε την κούπα, τη σήκωσε και τη φίλησε καθώς μετά την απονομή έσπευσαν κοντά ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης, ο χρυσός σκόρερ Αγιούμπ Ελ Κααμπί για να του δώσουν το τρόπαιο σε μια υπέροχη στιγμή. Κοντά του έσπευσαν και ο προπονητής του Ολυμπιακού Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αλλά και όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού.

ΟλυμπιακόςEuropa Conference LeagueτελικόςΦιορεντίναειδήσεις τώραΤελικός Conference LeagueΟλυμπιακός-ΦιορεντίναΓιάννης Παπαστεφανάκης