Αθλητισμός|30.05.2024 07:53

Ολυμπιακός: «Κοκκίνισαν» οι πλατείες σε Κρήτη, Πάτρα και Βόλο - Πάρτι μέχρι το πρωί για τη νίκη στο Conference League

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Ζωηροί και ενθουσιώδεις οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Πάτρα και Βόλο.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα και την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου, οι πλατείες Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά και Αγνώστου Στρατιώτη στο Ρέθυμνο πλημμύρισαν από οπαδούς και φίλους της ομάδας μετά την αγωνία στο παιχνίδι και τη χαρά στην παράταση του. Βεγγαλικά, πυροτεχνήματα, κόρνες, κασκόλ και φανέλες του Ολυμπιακού συνέθεσαν χρώμα και κλίμα στους νόμους της Δυτικής Κρήτης. Γνωστοί για την ένταση τους στις χαρές οι Κρητικοί απόψε γλεντούν τη νίκη της ομάδας τους. Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα με τη συμμετοχή κόσμου όλων των ηλικιών.

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί και στο Ηράκλειο. Φίλαθλοι από κάθε σημείο της πόλης, βρέθηκαν στην Πλατεία Ελευθερίας, απ' όπου ξεκίνησαν πορεία και μέσω του πεζόδρομου της Δικαιοσύνης, και κατέληξαν με συνθήματα στην πλατεία των Λιονταριών.

Από τα πυροτεχνήματα η νύχτα μετατράπηκε σε μέρα, με το κλίμα στο κέντρο της πόλης πανηγυρικό. 

Ξεχύθηκαν στους δρόμους στην Πάτρα για τη νίκη του Ολυμπιακού

Στην Πάτρα Μετά τη λήξη της αναμέτρησης οι Πατρινοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού ξεχύθηκαν στους δρόμους και πανηγύρισαν έξαλλα τον θρίαμβο της ομάδας του Μεντιλίμπαρ, με συνθήματα και καπνογόνα!

«Κοκκίνισε» η παραλία του Βόλου

Πανζουρλισμός και στο κέντρο Βόλου από χιλιάδες ανθρώπους που πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του Europa Conference League από τον Ολυμπιακό.

Χιλιάδες υποστηρικτές των ερυθρόλευκων κατέβηκαν με κάθε μέσον προς το κέντρο και την παραλία, πανηγύρισαν στους δρόμους κρατώντας σημαίες, κασκόλ, σκούφους και φανέλες με τα σήματα του "Θρύλου" και φώναξαν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους.

Αυτοκίνητα κόρναραν συνεχώς με ανθρώπους ντυμένους στα κόκκινα να κινούνται από κάθε περιοχή προς το κέντρο του Βόλου που είχε κλείσει από την αστυνομία αφού οι λεωφόροι Ιάσονος και Δημητριάδος είναι γεμάτες από κόσμο που πανηγυρίζει για την κατάκτηση του κυπέλλου.

Πυροτεχνήματα, κροτίδες και φωτοβολίδες δημιουργούν μία πανηγυρική ατμόσφαιρα ενώ οι προβολείς στο λιμάνι κάνουν κυριολεκτικά την νύχτα ημέρα, αφού οι χιλιάδες του κόσμου που βρίσκονταν στην παραλία και παρακολουθούσαν τον αγώνα από τεράστιες οθόνες έχουν κατακλύσει την περιοχή από το ύψος της Τράπεζας της Ελλάδας μέχρι και στο Πανεπιστήμιο.

Europa Conference LeagueΤελικός Conference LeagueΟλυμπιακόςειδήσεις τώραΒόλοςΡέθυμνοΟλυμπιακός-Φιορεντίνα