Αθλητισμός|01.06.2024 21:50

Άνετη νίκη στο Περιστέρι για τον Ολυμπιακό που έκλεισε θέση στους τελικούς - Ένταση μεταξύ Μπαρτζώκα και Παπανικολάου σε τάιμ άουτ!

Newsroom

Με άνεση ο Ολυμπιακός και χωρίς να απειληθεί ποτέ, πέρασε από το Περιστέρι (84-71) και με σκορ 2-0 πέρασε στους τελικούς, όπου περιμένει τον Παναθηναϊκό (θέλει μια νίκη απέναντι στον Άρη) για να προσπαθήσει να... σώσει τη σεζόν του.

Ο Ολυμπιακός μετέτρεψε σε υγιεινό περίπατο το Game 2 των ημιτελικών κόντρα στο Περιστέρι. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επέβαλε τον ρυθμό της από νωρίς, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης, εκτός της δεύτερης περιόδου, στην ομάδα των δυτικών προαστίων και έφτασε εύκολα στη νίκη.

Για τους νικητές κορυφαίος ήταν ο Άλεκ Πίτερς με 20 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ double-double σημείωσε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ με 18 πόντους και 11 ριμπάουντ. Πολύ καλή παρουσία και από τον Παπανικολάου με 11 πόντους με 9 ασίστ. Διψήφιοι Κάνααν (11π.) και Ουόκαπ (10π.) Στην αντίπερα όχθη ο Ράγκλαντ σημείωσε μια ακόμα φοβερή εμφάνιση την φετινή χρονιά μετρώντας 21 πόντους με 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Διψήφιοι Τόμπσον (12π. 8ρ.) και Πουλιανίτης (13π. 3/6τρ.)

Επεισόδιο Μπαρτζώκα - Παπανικολάου

Ωστόσο παρά την εύκολη νίκη των Ερυθρόλευκων υπήρξε ένταση και εκνευρισμός στον πάγκο. Στη διάρκεια ενός τάιμ άουτ ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε έντονο διάλογο με τον Κώστα Παπανικολάου. Όπως φαίνεται σε βίντεο που έγινε viral, οι δυο τους διαφώνησαν και αντάλλαξαν κουβέντες. Ο Μπαρτζώκας εκνευρισμένος απομακρύνθηκε απ' τον πάγκο και επιστρέφοντας πέταξε κάτω το πινακάκι μου συνεχίζοντας την ένταση με τον Παπανικολάου, τον οποίο αντικατέστησε με τον Πίτερς.

ειδήσεις τώραΚώστας ΠαπανικολάουΟλυμπιακόςΓιώργος ΜπαρτζώκαςBasket LeagueΠεριστέρι ΚΑΕ