Αθλητισμός|01.06.2024 22:49

Τελικός Champions League: Εισβολή οπαδών στο Γουέμπλεϊ για... βόλτα, selfie και χρήματα με την έναρξη του αγώνα Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης!

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
AP
AP
AP
AP
AP

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά τρεις οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του Γουέμπλεϊ με την έναρξη του τελικού του Champions League μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μόλις 33 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα ο τελικός διεκόπη καθώς υπήρξε εισβολή από τρεις διαφορετικούς φιλάθλους, ενώ κι ένας τέταρτος προσπάθησε να μπει στον αγωνιστικό χώρο χωρίς επιτυχία.

Ο ένας εκ των τριών έφτασε μέχρι το κέντρο του γηπέδου βγάζοντας selfie (!) με τον Βινίσιους και τον Μπέλιγχαμ, ενώ ο δεύτερος έκανε χαλαρό τρέξιμο στο χορτάρι καθώς οι σεκιούριτι αντέδρασαν καθυστερημένα και χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να μπορέσουν να τον σταματήσουν. Υπήρξε μάλιστα ακόμα και η συνδρομή του μέσου της Ντόρτμουντ, Σάμπιτσερ, ο οποίος έκανε πλονζόν για να τον σταματήσει!

Γρήγορα αποκαλύφτηκε πάντως ότι οι εισβολείς του Γουέμπλεϊ είναι θαυμαστές του Λευκορώσου YouTuber, Mellstroy. Και οι τρεις φορούσαν μπλούζες που έγραφαν Mellstroy στέλνοντας το μήνυμά τους.

 

Ο Μellstroy είναι γνωστός YouTuber από τη Λευκορωσία που προσφέρει μεγάλα χρηματικά ποσά σε όποιον τον... διαφημίσει σε διάσημα γεγονότα όπως είναι ο τελικός του Champions League.

Πάντως η ευκολία με την οποία μπήκαν και οι τρεις στον αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να προβληματίσει τους αρμόδιους καθώς είναι ξεκάθαρο το κενό ασφαλείας...

Champions LeagueΓουέμπλεϊΡεαλ Μαδρίτηςειδήσεις τώραΜπορούσια Ντόρτμουνττελικός Champions League