Αθλητισμός|04.06.2024 18:41

Αποσύρθηκε από το Roland Garros ο Νόβακ Τζόκοβιτς! Έπαιζε με ρήξη μηνίσκου στο τελευταίο ματς!

Newsroom

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Παρίσι, καθώς αποσύρθηκε από το Roland Garros λόγω τραυματισμού.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γόνατο τις τελευταίες μέρες. Κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (3/6) πάλεψε με νύχια και με δόντια για να αντέξει απέναντι στον Φραν Σερούντολο και να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Τα κατάφερε με συγκλονιστικό τρόπο έπειτα από μια μεγάλη μάχη πέντε σετ όμως το πρόβλημα επιδεινώθηκε.

Το βράδυ της Δευτέρας αποκάλυψε ότι δεν ήταν σίγουρος ότι θα μπορέσει να παίξει στο αυριανό (5/6) ματς με τον Κάσπερ Ρουντ και, πράγματι, η μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε έδειξε ρήξη μηνίσκου, οπότε το μόνο που θα μπορούσε να κάνει είναι να αποσύρει τη συμμετοχή του. Βεβαίως το γεγονός ότι ο Τζόκοβιτς συνέχιζε να παίζει αντιμετωπίζοντας ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα καταδεικνύει και τη δύναμη του χαρακτήρα του και τη θέλησή του για νίκη.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ρουντ περνάει χωρίς αγώνα στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα περιμένει τον νικητή του αυριανού αγώνα ανάμεσα στον Σάσα Ζβέρεφ και τον Άλεξ Ντε Μινόρ.

Εκτός αυτού, την προσεχή Δευτέρα (10/6) ο Γιάνικ Σίνερ θα είναι το νέο Νο.1 του κόσμου, όποια και αν είναι η πορεία του στο Roland Garros!

Roland Garrosειδήσεις τώραΤένιςΝόβακ Τζόκοβιτς