Αθλητισμός|06.06.2024 17:30

ΠΑΟΚ: Νέα διευθύνουσα σύμβουλος της ΠΑΕ η Μαρία Γκοντσαρόβα - «Συνεχίστε να πιστεύετε και να υποστηρίζετε την ομάδα»

Newsroom

Ο Μάκης Γκαγκάτσης αποχωρεί απ' την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά από 16 χρόνια παρουσίας προκειμένου να αναλάβει την προεδρία της ΕΠΟ και όπως ανακοίνωσε ο Δικέφαλος, καθήκοντα διευθύνουσας συμβούλου στην ΠΑΕ αναλαμβάνει η Μαρία Γκοντσαρόβα.

Η εκ των στενότερων συνεργατών του Ιβάν Σαββίδη απ' την πρώτη ημέρα που ανέλαβε την ηγεσία του ΠΑΟΚ, διαδέχεται τον Μάκη Γκαγκάτση καθώς αναλαμβάνει CEO της ΠΑΕ. Η κυρία Γκοντσαρόβα είναι υπεύθυνη για τα οικονομικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πολύ στενή συνεργάτιδα του Ιβάν Σαββίδη. Έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη και στην ανάπτυξη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως μετά την αποχώρηση του Μάκη Γκαγκάτση, νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος (CEO) αναλαμβάνει η Maria Goncharova. Η κυρία Goncharova είναι μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπεύθυνη για τα οικονομικά της εταιρίας από την πρώτη μέρα ανάληψης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Ιβάν Σαββίδη».

Το μήνυμα της Γκοντσαρόβα

Η Μαρία Γκοντσαρόβα λίγο μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε σε μήνυμά της: «Είμαι πολύ συγκινημένη για την μεγάλη υποστήριξη και τα μηνύματα που έλαβα. Είναι μεγάλη τιμή και ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση. Θα βάλω τα δυνατά μου με υπομονή, δύναμη και επιμονή.

Με την καθοδήγηση σοφής διοίκησης του προέδρου και ιδιοκτήτη κ. Ιβάν Σαββίδη και με την ευλογία του Θεού, με τον ίδιο τρόπο δηλαδή που φτάσαμε τόσο μακριά. Ζητάω από όλα εκείνα τα μάτια, τα αυτιά, τα πρόσωπα και τις καρδιές που είναι στραμμένα τώρα στον ΠΑΟΚ: Σας παρακαλώ συνεχίστε να πιστεύετε και να υποστηρίζετε την ομάδα μας. Είναι η πιο στέρεη βάση για τις επόμενες επιτυχίες».

ειδήσεις τώραΠΑΟΚΜάκης Γκαγκάτσης