Αθλητισμός|08.06.2024 22:00

ΠΑΟΚ: Δεν πωλείται ο Κωνσταντέλιας στη Ζάλτσμπουργκ - Από κοινού απόφαση του Ιβάν Σαββίδη και του ποδοσφαιριστή

Newsroom

Η Ζάλτσμπουργκ τα έδωσε όλα για τον Γιάννη Κωνσταντέλια καταθέτοντας μια τεράστια πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα, όμως ο ΠΑΟΚ κρατάει τον μικρό «μάγο» στο δυναμικό του.

Τον τελευταίο λόγο είχε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος, όμως, επικοινώνησε με τον Κωνσταντέλια, συζήτησε μαζί του τα «θέλω» του νεαρού άσου και την προοπτική για το step up. Και εν τέλει αποφάσισαν από κοινού να συνεχίσουν μαζί την πορεία τους στον ΠΑΟΚ. Ως εκ τούτου, η «χρυσή» πρόταση των Αυστριακών απορρίφθηκε απ' τον Δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε επίσημα την Ζάλτσμπουργκ πως ο παίκτης δεν πωλείται και ο «φάκελος Ντέλια» κλείνει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να διατηρεί στο δυναμικό της το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει βγάλει το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Ήταν κάτι που επιθυμούσε διακαώς και ο κόσμος της ομάδας, που ήθελε τον «Ντέλια» παρόντα στη μάχη για τη διεκδίκηση του εισιτηρίου στο League Stage του Champions League.

Όπως προκύπτει απ' το ρεπορτάζ, η Ζάλτσμπουργκ επέμεινε επί ενάμιση χρόνο, βελτιώνοντας συνεχώς τις προσφορές της, ενδεικτικό της διάθεσής της να μην εγκαταλείψει ποτέ το πρότζεκτ του Κωνσταντέλια. Οι Αυστριακοί είχαν πάρα πολύ σωστή προσέγγιση, χωρίς ποτέ να παρακάμψουν τον ΠΑΟΚ, στον οποίο πρόσφεραν 17,5 εκατ. ευρώ! Είναι προφανές ότι δύσκολα μπορεί να δοθεί αρνητική απάντηση σε μία τέτοια πρόταση, ιδίως από ελληνικό σύλλογο.

Στο τέλος της ημέρας όμως, τα κομπιουτεράκια και οι αριθμοί παρακάμφθηκαν από τον ίδιο άνθρωπο που έβαλε το συναίσθημα μπροστά και πήρε μία απόφαση - σταθμό στην μεταγραφική ιστορία των τελευταίων ετών. Το χαμογελαστό παιδί του ΠΑΟΚ θα συνεχίζει να φωτίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, φορώντας τα ασπρόμαυρα!

To μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Λίγη ώρα αργότερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε μήνυμα μέσω των social media, αναρτώντας φωτογραφία του Γιάννη Κωνσταντέλια και σχολιάζοντας: «Να περάσετε καλά παιδιά! Χαρούμενο Σάββατο σε όλους!»

Γιάννης ΚωνσταντέλιαςΠΑΟΚΙβάν Σαββίδηςειδήσεις τώρα