Αθλητισμός|10.06.2024 13:22

«Πυρά» Τεντόγλου για Παγκόσμια Ομοσπονδία στίβου: «Δεν θέλω να είμαι το παιχνίδι τους»

Newsroom

Άστραψε και βρόντηξε ο Μίλτος Τεντόγλου κατά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου για τους πειραματισμούς που κάνει στο μήκος.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ανέβηκε για τρίτη σερί φορά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου σε ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου.

Με άλμα στα 8.65μ., το οποίο αποτελεί ρεκόρ αγώνων, βγήκε πρώτος στον τελικό του μήκους και άκουσε ξανά τον ελληνικό Εθνικό Ύμνο.

«Δεν μου αρέσουν καθόλου αυτά που κάνουν»

Μετά την απονομή του χρυσού του μεταλλίου, ο κορυφαίος αθλητής στίβου αναφέρθηκε στη World Athletics, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν του αρέσει να γίνεται ο ίδιος «το παιχνίδι τους για τα πειράματά τους», επαναλαμβάνοντας άλλη μια φορά πως αν επιμείνουν στις αλλαγές που θέλουν (να αφαιρέσουν τη βαλβίδα του μήκους, χαλώντας όλη την ουσία στο άθλημα), τότε δεν αποκλείεται να πάει στο τριπλούν.

Όπως ανέφερε σχετικά: «Είναι ούτως ή άλλως από τα αγαπημένα μου μαζί με το ύψος και θα ήθελα να το κάνω κάποια στιγμή. Θα δω πώς θα πάνε τα πράγματα και με τις αποφάσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, γιατί δεν μου αρέσουν καθόλου αυτά που κάνουν. Δεν μου αρέσει να είμαι το παιχνίδι τους για τα πειράματά τους».

Μίλτος Τεντόγλουειδήσεις τώραειδήσειςστίβος