Αθλητισμός|12.06.2024 09:40

Για πρόταση 18 εκατ. ευρώ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη γράφουν οι Πορτογάλοι

Newsroom

Το... πρέσινγκ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας γίνεται ολοένα και πιο στενό στον Παναθηναϊκό για τον Φώτη Ιωαννίδη. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής A Bola, τα Λιοντάρια κατέθεσαν την πρόταση επίσημη πρόταση στους Πράσινους ύψους 18 εκατ. ευρώ προκειμένου να αποκτήσουν τον διεθνή φορ.

«Η πρώτη επίσημη πρόταση της Σπόρτινγκ στον Παναθηναϊκό έγινε μόλις τώρα και ήταν 18 εκατ. ευρώ», αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, που τονίζει όμως ότι το ποσό είναι μικρότερο από τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού, καθώς «οι Έλληνες θέλουν περισσότερα. Ζητούν παραπάνω κι από τα 20 εκατ. ευρώ που πιστεύουν στην Σπόρτινγκ ότι μπορεί να κλείσει η συμφωνία». Πάντως συμπληρώνεται πως τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει νέα πρόταση στους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Παράλληλα, γίνεται λόγος και για το συμβόλαιο που προσφέρεται στον παίκτη, το οποίο θα είναι πενταετούς διάρκειας. Επίσης τονίζεται ότι η ρήτρα πώλησης θα οριστεί τουλάχιστον στα 80 εκατ. ευρώ, ενώ μπορεί να πλησιάσει και τα 100 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο υπάρχει στο συμβόλαιο του κορυφαίου παίκτη και πιο πολύτιμου περιουσιακού στοιχείου της ομάδας Βίκτορ Γιόκερες.

ειδήσεις τώραΠαναθηναϊκόςΣπόρτινγκ ΛισσαβόναςΦώτης Ιωαννίδης