Αθλητισμός|15.06.2024 13:23

Ματίγια Σάρκιτς: Πέθανε στα 26 του ο διεθνής Μαυροβούνιος τερματοφύλακας

Newsroom

Σε σοκ είναι το Μαυροβούνιο με τον ξαφνικό θάνατο του 26χρονου τερματοφύλακα Ματίγια Σάρκιτς.

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από το Μαυροβούνιο, ο νεαρός αθλητής ένιωσε αδιαθεσία την ώρα που βρισκόταν στο διαμέρισμά του στην Μπούντβα και οι φίλοι του κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο.

Ωστόσο, ήταν ήδη αργά αφού ο Σάρκιτς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο, ξεκινώντας έρευνες για τον θάνατο του Μαυροβούνιου, αλλά όπως όλα δείχνουν ο θάνατός του προήλθε από φυσικά αίτια.

Ποιος ήταν ο Ματίγια Σάρκιτς

Τη φετινή σεζόν ο Σάρκιτς αγωνίστηκε στη Μίλγουολ, ενώ είχε φορέσει και εννέα φορές τη φανέλα της εθνικής ομάδας της πατρίδας του.

Ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αναφέρει: «Η Μίλγουολ είναι συντετριμμένη που ανακοινώνει ότι ο Ματίγια Σάρκιτς απεβίωσε σε ηλικία 26 ετών. Ο Σάρκιτς, ο νούμερο ένα τερματοφύλακας των Λιονταριών, είχε 33 συμμετοχές με τον σύλλογο από τον Αύγουστο του 2023 που ήρθε από τη Γουλβς. Διεθνής με το Μαυροβούνιο, εκπροσώπησε περήφανα τη χώρα του σε πολλές περιπτώσεις. Όλοι στον σύλλογο στέλνουν την αγάπη και τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους φίλους του Ματίγια σε αυτές τις εξαιρετικά θλιβερές στιγμές».

«Ο σύλλογος δεν θα κάνει κανένα περαιτέρω σχόλιο αυτή τη στιγμή και ζητά να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειας του Ματίγια», καταλήγει η ανακοίνωση.

ειδήσεις τώρααθλητήςτερματοφύλακαςΜαυροβούνιο