Αθλητισμός|15.06.2024 14:00

Κέβιν Κάμπελ: Πέθανε ο παλαίμαχος επιθετικός της Άρσεναλ και της Έβερτον

Newsroom

Ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ, της Έβερτον και της Νότιγχαμ Φόρεστ Κέβιν Κάμπελ πέθανε σε ηλικία 54 ετών μετά από σοβαρή ασθένεια.

Ο Κάμπελ σημείωσε 148 γκολ σε 542 εμφανίσεις σε οκτώ ομάδες κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Κατέκτησε τέσσερα μεγάλα τρόπαια με την Άρσεναλ (μεταξύ των οποίων το πρωτάθλημα του 1991, το Κύπελλο του 1992 και το Κύπελλο Κυπελλούχων του 1994) και στη συνέχεια έπαιξε για τις Λέιτον Όριεντ, Λέστερ, Νότιγχαμ, Τραμπζονσπόρ, Έβερτον, Γουέστ Μπρομ και Κάρντιφ.

Ο Κάμπελ πραγματοποίησε την τελευταία του εμφάνιση ως παίκτης τον Φεβρουάριο του 2007, προτού ασχοληθεί με τη ραδιοτηλεόραση.

Τα συλλυπητήρια από τις πρώην ομάδες του

Η Έβερτον δήλωσε νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι νόσησε τον Μάιο και ότι ήταν «πολύ άρρωστος» στο νοσοκομείο.

«Είμαστε συντετριμμένοι που μάθαμε ότι ο πρώην επιθετικός μας Κέβιν Κάμπελ πέθανε μετά από σύντομη ασθένεια. Ο Κέβιν ήταν λατρευτός από όλους στο σύλλογο. Όλοι μας σκεφτόμαστε τους φίλους και την οικογένειά του αυτή τη δύσκολη στιγμή. Αναπαύσου εν ειρήνη, Κέβιν», δήλωσε η Άρσεναλ.

Η Έβερτον δήλωσε: «Ο Κέβιν είναι ο καλύτερος παίκτης που έχουμε γνωρίσει ποτέ: Όλοι στην Έβερτον είναι βαθιά θλιμμένοι από τον θάνατο του πρώην επιθετικού μας Κέβιν Κάμπελ σε ηλικία μόλις 54 ετών. Όχι μόνο ένας αληθινός ήρωας του Goodison Park και ένα είδωλο του αγγλικού παιχνιδιού, αλλά και ένας απίστευτος άνθρωπος - όπως θα ξέρει όποιος τον γνώρισε ποτέ. RIP, Super Kev».

ειδήσεις τώραΑρσεναλΝότιγχαμ ΦόρεστθάνατοςΕβερτονποδοσφαιριστής