Αθλητισμός|18.06.2024 20:40

Σπουδαία κίνηση απ' τον ΠΑΟΚ: Στέλνει τον μικρό Γιαννάκη στην Αμερική για ειδική θεραπεία!

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ προχωράει σε μια σπουδαία κίνηση καθώς η οικογένεια Σαββίδη πήρε την απόφαση να βοηθήσει τον μικρό Γιάννη Παπαστεφανάκη στέλνοντάς τον στην Αμερική προκειμένου να σταθεί στα πόδια του.

Ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να κάνει τα πάντα προκειμένου ο μικρός Γιαννάκης να έχει ένα καλύτερο μέλλον στη ζωή του. Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, ο οποίος κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο, έχει κερδίσει την αγάπη όλης της Ελλάδας. Με την αγνότητα της ψυχής του και τα σοφά λόγια του παρά το νεαρό της ηλικίας του ο μικρός Γιάννης αποτελεί ένα παιδί που δείχνει τον δρόμο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένα αγνό παιδί το οποίο οι Έλληνες φίλαθλοι έχουν αγαπήσει και έχουν υποδεχτεί θερμά σε όλα τα γήπεδα της χώρας.

Μεγαλώνοντας στην Άμφισσα, ο μικρός Γιάννης με καταγωγή από την Κρήτη, δεν έλειψε από κανένα παιχνίδι των Ασπρόμαυρων, που τον αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Δεν έκρυψε την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ, αλλά παράλληλα δεν έκρυψε και την χαρά του για τους τίτλους που κέρδισαν κι άλλες ελληνικές ομάδες πέραν του πρωταθλήματος που σήκωσε η αγαπημένη του ομάδα: πανηγύρισε το Conference που σήκωσε ο Ολυμπιακός, όπως και για την Euroleague που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός.

Και τώρα έρχεται η πιο μεγάλη στιγμή για τον Γιαννάκη καθώς ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να τον βοηθήσει για να σταθεί στα πόδια του. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου κάλεσαν την οικογένεια Παπαστεφανάκη στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες για το σημαντικό ταξίδι στην Αμερική. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καλύψει όλα τα έξοδα της θεραπείας του Γιάννη Παπαστεφανάκη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Μια αξιέπαινη ενέργεια του ΠΑΟΚ και της οικογένειας Σαββίδη για ένα παιδί που αξίζει τα πάντα...

Γιάννης ΠαπαστεφανάκηςΠΑΟΚειδήσεις τώραΗΠΑ