Αθλητισμός|19.06.2024 10:25

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Λορέντζο Μπράουν! Οι Πράσινοι δημιουργούν μια πανίσχυρη περιφέρεια

Newsroom

Μόλις λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που ακολούθησε τον θρίαμβο στην Euroleague, ο Παναθηναϊκός έριξε μεταγραφική βόμβα! Οι Πράσινοι συμφώνησαν με τον Λορέντζο Μπράουν και ενισχύουν ακόμα περισσότερο την περιφέρειά τους.

Ο 33χρονος Λορέντζο Μπράουν αποτελεί έναν απ' τους κορυφαίους point guard της Euroleague, ο οποίος μάλιστα είχε κλειστό και δίχως buy out συμβόλαιο με τη Μακάμπι. Το Τριφύλλι όμως ήρθε στη συμφωνία με την ισραηλινή ομάδα και ουσιαστικά τον αγόρασε δημιουργώντας μια σπουδαία περιφέρεια καθώς εκεί ήδη υπάρχουν οι Ναν, Σλούκας και Γκραντ!

Ο Μπράουν ήταν ο ένας και μοναδικός στόχος που υπέδειξε ο Αταμάν για την περιφέρεια. Οι μνηστήρες όμως δεν ήταν λίγοι. Η Ρεάλ και η Φενέρ ήταν από την αρχή ζεστές, ενώ τις τελευταίες ημέρες οι μνηστήρες αυξήθηκαν, με τον Ολυμπιακό να εκδηλώνει επίσης ενδιαφέρον αλλά τους Πράσινους να βρίσκονται τελικά ένα βήμα μπροστά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συμφώνησε με τη Μακάμπι στις 600.000 ευρώ. 

Ο Λορέντζο Μπράουν είχε 12 πόντους, 2,7 ριμπάουντ και 4,8 ασίστ μέσο όρο με 44,1% στα τρίποντα σε 22 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και 13,2 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 6,1 ασίστ μέσο όρο με 34,5% στα τρίποντα σε 29 λεπτά συμμετοχής στην Euroleague.

Ο Μπράουν, ο οποίος έπαιζε στη Μακάμπι από το 2022, έχει αγωνιστεί για πέντε σεζόν στο NBA με Φιλαδέλφεια 76ερς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Φοίνιξ Σανς και Τορόντο Ράπτορς. Επίσης, αγωνίστηκε με τη Φενέρ, την Ούνικς και τον Ερυθρό Αστέρα.

ΠαναθηναϊκόςEuroleagueειδήσεις τώρα