Αθλητισμός|28.06.2024 21:16

Τάσος Δουβίκας: Ένα λαμπερό event για ένα παιδί που λάμπει!

Newsroom

Το ελληνικό ποδόσφαιρο στα καλύτερά του! Ο Τάσος Δουβίκας, ένας κορυφαίος σκόρερ και η Prosport, μια κορυφαία εταιρεία αθλητικού management έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακό τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων.

Ο 24χρονος Έλληνας στράικερ, ο οποίος διαπρέπει εκτός συνόρων με τη φανέλα της Θέλτα, ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής και της καριέρας του σε ένα εξαιρετικό event που διοργάνωσε στον πολυχώρο Atraktos η Prosport, επικεφαλής της οποίας είναι ο Πασχάλης Τουντούρης.

«Η διαδρομή μου είχε πολλές δυσκολίες αλλά ποτέ δεν το έβαλα κάτω, έπαιρνα δύναμη από αυτές», ήταν η κεντρική ατάκα του Τάσου Δουβίκα, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Eredivisie με την φανέλα της Ουτρέχτης και πρώτος σκόρερ στο Copa Del Rey στην παρθενική του σεζόν με την φανέλα της Θέλτα.

Στην εφ' όλης της ύλης live συζήτηση που έγινε με συντονιστή τον Βασίλη Σαμπράκο, ο Δουβίκας μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στο Άργος, όταν σε ηλικία πέντε ετών συνειδητοποίησε ότι το ποδόσφαιρο, η μεγάλη του αγάπη, ήταν και το πεπρωμένο του. Σκληρή δουλειά, αφοσίωση και πίστη στο όνειρό του είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας για τον επιτυχημένο Έλληνα επιθετικό, ο οποίος τόνισε ότι «η μόνη αποτυχία είναι η μη προσπάθεια».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όπου μεταξύ άλλων προβλήθηκαν και τα highlights της σεζόν που πέρασε, για τον Τάσο Δουβίκα μίλησαν με κολακευτικά λόγια ο διεθνής Ολλανδός επιθετικός Μπας Ντοστ, με τον οποίο υπήρξε συμπαίκτης στην Ουτρέχτη, αλλά και ο άσος της Θέλτα Ιάγκο Άσπας. Αμφότεροι εξήραν τον χαρακτήρα, το ήθος και την ποιότητα του Έλληνα φορ, οποίος μάλιστα αποκάλυψε ότι προσέχει κάθε λεπτομέρεια χάρη στο team με το οποίο συνεργάζεται, και το οποίο δίνει βάση όχι μόνο στο αθλητικό σκέλος αλλά και στη διατροφή και την ψυχολογία.

Ο Δουβίκας μίλησε επίσης για την αγάπη του για το ισπανικό ποδόσφαιρο, εξέφρασε τη σιγουριά του ότι η Εθνική Ελλάδας θα βρεθεί σύντομα στην τελική φάση μιας μεγάλης διοργάνωσης και αποκάλυψε μικρά και μεγάλα μυστικά από την καθημερινή ζωή ενός επαγγελματία που κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Μεταξύ των πολλών καλεσμένων στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος με τον Μάριο Βρουσάι, οι οποίοι εκπροσωπούνται από την Prosport.

Ήταν ένα λαμπερό και διαφορετικό event για ένα παιδί που λάμπει και διαπρέπει εκτός συνόρων.

Τάσος ΔουβίκαςΠασχάλης Τουντούρηςειδήσεις τώρα