Αθλητισμός | 08.07.2024 22:58

Ζούμπατς και Σαριτς ενεπλάκησαν σε άγριο καυγά σε beach bar της παραλιακής - Ασύλληπτες εικόνες

Newsroom

Οι Κροάτες μπασκετμπολίστες του ΝΒΑ Ιβίτσα Ζούμπατς και Ντάριο Σάριτς ενεπλάκησαν σε άγριο καυγά σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής στην Αθήνα, νωρίς το πρωί της Δευτέρας ... δηλαδή λίγες ώρες μετά τον τελικό του προολυμπιακό τουρνουά, όπου ηττήθηκαν από την Εθνική μας ομάδα.

Το TMZ Sports δημοσιεύει βίντεο που τραβήχτηκε μέσα στο δημοφιλές κλαμπ της παραλιακής γύρω στις 5:30 το πρωί το οποίο ξεκινά με τον Ζούμπατς να έχει ήδη εμπλακεί σε καβγά με κάποιο άτομο , καθώς αρκετοί άνδρες - που φαίνεται να είναι η ασφάλεια του κλαμπ - ορμούν και τον αρπάζουν από πίσω.

Ενεπλάκη και ο Σάριτς

Καθώς ξετυλίγεται το χάος, ο Σάριτς - ο οποίος μόλις συμφώνησε σε διετές συμβόλαιο με τους Ντένβερ Νάγκετς στο NBA- ορμά στο πλήθος για να προσπαθήσει να βοηθήσει τον Ζούμπατς ... αλλά φαίνεται να τον σπρώχνει ένας άλλος υπάλληλος. Μάλιστα στο βίντεο φαίνεται ότι στην παρέα των Κροατών ήταν και ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Τιν Γεντβάι.

Σε κάποιο σημείο της συμπλοκής, ένας άντρας πιάνει τον Σάριτς με λαβή και τον ρίχνει κάτω όπου έμεινε για αρκετή ώρα. Εν τω μεταξύ, ένας άνδρας εμφανίζεται να φωνάζει στον Ζούμπατς και να του λέει να ηρεμήσει - κάτι που φαίνεται ότι έπιασε τόπο, καθώς εκείνος έκανε πίσω με τα χέρια του ψηλά.

Τελικά, ο Σάριτς φαίνεται να σηκώνεται και να σκοντάφτει προς τον Ζούμπατς, την ώρα που η ομάδα των ανδρών ασφαλείας σπρώχνει τους μπασκετμπολίστες προς την έξοδο του μπιτς μπαρ. Οι μάρτυρες στη σκηνή λένε ότι δεν είναι ξεκάθαρο τι προκάλεσε όλα αυτά ... καθώς όλα έγιναν πολύ γρήγορα.

NBAΚροατίακαυγάςπαραλιακή