Αθλητισμός|10.07.2024 09:31

Νόβακ Τζόκοβιτς: Αποχώρησε εκνευρισμένος από συνέντευξη στο BBC – Η ερώτηση που τον ενόχλησε!

Newsroom

Άδοξα τελείωσε η συνέντευξή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο BBC όταν ο δημοσιογράφος επέμενε να τον ρωτάει για τις αποδοκιμασίες στο Γουίμπλετον και την αντίδρασή του.

Ωστόσο, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον κορυφαίο τενίστα ήταν μια ερώτηση για το αν η έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του τον βοηθάει να αγωνίζεται καλύτερα.

«Έχεις άλλη ερώτηση πέραν αυτών που αφορά τους θεατές;»

Απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου ο Νόβακ Τζόκοβιτς τόνισε: «Έχεις κάποια άλλη ερώτηση πέραν αυτών που αφορά τους θεατές; Είσαι προσηλωμένος μόνο σε αυτό ή έχεις ερωτήσεις και για το παιχνίδι;». Και συνέχισε ο Σέρβος τενίστας εμφανώς ενοχλημένος:  «Αυτή είναι η τρίτη ερώτηση που μου κάνεις γι' αυτό. Έχω πει ό,τι είχα να πω».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος προσπάθησε να φέρει τη συζήτηση στον αγώνα του Τζόκοβιτς με τον Αυστραλό, Άλεξ ντε Μινόρ, με τον Σέρβο τενίστα να απαντά μόνο «ναι, θα είναι ένας δύσκολος αγώνας» και να σηκώνεται να φεύγει.

Τον περιμένουν στη… γωνία

Ο Τζόκοβιτς δεν έχει φανατικούς θαυμαστές στο κεντρικό κορτ του Wimbledon στο οποίο κάποτε είχε δοκιμάσει το γρασίδι του και του άρεσε. Σε κάθε σημαντικό του παιχνίδι ο κόσμος περιμένει κάποια κίνησή του για να τον αποδοκιμάσει.

Στο τελευταίο του παιχνίδι απέναντι στον Ρούνε που του έδωσε και μια θέση στον προημιτελικό ο Τζόκοβιτς αποδοκιμάστηκε ειδικά προς το τέλος από μερίδα του κόσμου και τους απάντησε στην on court συνέντευξη.

«Σε αυτούς τους ανθρώπους που δείχνουν ασέβεια στον παίκτη, σε εμένα σε αυτή την περίπτωση, good night, good night (τραβώντας τo oο στη λέξη good)»  είπε με μεγάλη δόση ειρωνείας ο Σέρβος.

ΤένιςΝόβακ Τζόκοβιτςειδήσειςσυνέντευξηειδήσεις τώρα