Αθλητισμός|16.07.2024 15:43

Ισπανία: Η απόλυτη αποθέωση για τον Εμπαπέ στην παρουσίασή του από την Ρεάλ Μαδρίτης: «Ήταν το όνειρό μου»

Newsroom

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι με κάθε επισημότητα ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ πέρασε το πρωί της Τρίτης (16/7) από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιο του, το οποίο έχει διάρκεια ως το καλοκαίρι του 2029.

Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» βρέθηκαν 80.000 φίλοι της Ρεάλ, οι οποίοι αποθέωσαν και τραγούδησαν το όνομα του Εμπαπέ.

Η συγκίνηση του Εμπαπέ

Ο Εμπαπέ συγκινήθηκε όταν είδε τη μητέρα του να έχει δακρύσει, ενώ σταματούσε μετά από κάθε πρόταση, μιας και οι φίλοι των Μαδριλένων δεν τον άφηναν να μιλήσει, αποθεώνοντάς τον διαρκώς. Ο διεθνής επιθετικός κατέληξε προσφέροντας συμβουλές στα μικρά παιδιά που αντίκρυσε στις κερκίδες και φώναξε το γνωστό σύνθημα «Hala Madrid».

Οι δηλώσεις του με τη φανέλα της Ρεάλ

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: «Είναι εκπληκτικό να βρίσκομαι εδώ, είναι πραγματικά εκπληκτικό… Το ονειρευόμουν για πολλά χρόνια, ήταν ένα όνειρο να παίξω για τη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο καταφέρνω να πραγματοποιήσω εδώ. Είμαι ένα πολύ χαρούμενο παιδί σήμερα. Πολύ χαρούμενο. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα τον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ, που πίστευε σε εμένα από την πρώτη ημέρα. Έγιναν πολλά πράγματα και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Και συνεχίζει ο Γάλλος άσος: «Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που δούλεψαν για να έρθω εδώ. Ξέρω ότι ήταν δύσκολο, αλλά σήμερα κερδίσαμε. Τώρα είμαι εδώ, είμαι παίκτης της Ρεάλ! Βλέπω τώρα την οικογένειά μου που είναι ευτυχισμένη, βλέπω τη μαμά μου που κλαίει… Θέλω να τους ευχαριστήσω. Είναι μια πραγματικά εκπληκτική ημέρα για εμένα. Την ονειρευόμουν από μωρό, από μικρό παιδί. Ήταν το πρώτο μου όνειρο να έρθω να παίξω εδώ. Σημαίνει πολλά για εμένα να βρίσκομαι εδώ».

Παράλληλα ο Εμπαπέ ανέφερε: «Τώρα έχω ακόμα ένα όνειρο, που πρέπει να πραγματοποιήσω. Να βρεθώ στην κορυφή με το μεγαλύτερο κλαμπ στον κόσμο. Θα δώσω τη ζωή μου για αυτό το σήμα και για αυτή την ομάδα. Θέλω, επίσης, να στείλω ένα μήνυμα σε όλα τα παιδιά, γιατί έχω δει πολλά παιδιά σήμερα. Εγώ είχα ένα όνειρο και τώρα το πραγματοποιώ. Έχω μόνο μια συμβουλή για εσάς. Με το πάθος σας μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάθε όνειρό σας. Σήμερα είμαι εγώ εδώ, την επόμενη φορά μπορείτε να είστε εσείς σε αυτή τη θέση. Είμαι συγκινημένος και έχω μιλήσει πολύ, αλλά σημαίνει πολλά για εμένα να βρίσκομαι εδώ. Είμαι υπερήφανος να είμαι παίκτης του μεγαλύτερου κλαμπ της ιστορίας και της ομάδας των ονείρων μου».

Ρεαλ ΜαδρίτηςειδήσειςμεταγραφέςΙσπανίαειδήσεις τώραποδόσφαιρο