Αθλητισμός|17.07.2024 15:51

Super League: Ο Παναγιώτης Ρέτσος παρουσίασε την επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος

Newsroom

Η Τρίτη 9 Ιουλίου ήταν μια πανηγυρική ημέρα για το κατάστημα της PUMA στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 96, χάρη σε έναν ξεχωριστό καλεσμένο.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού και της Εθνικής μας ομάδας, Παναγιώτης Ρέτσος, βρέθηκε στο PUMA store για να παρουσιάσει την επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος, Stoiximan- Super League και να περάσει ένα απόγευμα με τους fans του σε ένα event με ποδοσφαιρικό χαρακτήρα.

Με φρέσκο ακόμη τον αέρα της κατάκτησης του Conference League με τους ερυθρόλευκους, ο Παναγιώτης βρέθηκε ανάμεσα σε πλήθος κόσμου που δεν έχασε την ευκαιρία να έρθει κοντά στο αγαπημένο του αστέρι και πρωταθλητή Ευρώπης. Από τις 19:30 το απόγευμα ξεκίνησε η προσέλευση ενώ ο παίκτης φωτογραφήθηκε με το κοινό, υπογράφοντας μπάλες και αυτόγραφα. Επιπλέον, όσες και όσοι βρέθηκαν στον χώρο, είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε μοναδικά ποδοσφαιρικά challenges και να κερδίσουν την επίσημη μπάλα της Stoiximan Super League, υπογεγραμμένη από τον διεθνή μας.

Χαμόγελα, καλή διάθεση, και η στρογγυλή θεά στο επίκεντρο, με έναν από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές της να δίνει το «παρών» σε ένα totally football event. Ένα απόγευμα αφιερωμένο στον βασιλιά των σπορ στο PUMA store της Γλυφάδας, που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο σε όσους βρέθηκαν εκεί!

Η επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος Stoiximan – Super League, διατίθεται στα PUMA stores:

  • Γλυφάδα, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 96
  • Mediterranean Cosmos, Θεσσαλονίκη, 11ο χλμ εθνικής οδού, επίπεδο 0

Επίσημος αντιπρόσωπος της PUMA σε Ελλάδα και Κύπρο είναι ο Όμιλος Φάις.

PUMA
Η PUMA είναι ένα από τα κορυφαία sports brands στον κόσμο, που σχεδιάζει, αναπτύσσει, προωθεί και διαθέτει παπούτσια, ρουχισμό και αξεσουάρ. Εδώ και 75 χρόνια, η PUMA δίνει αδιάκοπα ώθηση στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, δημιουργώντας μοναδικά προϊόντα για τους ταχύτερους αθλητές του κόσμου. Η PUMA διαθέτει προϊόντα απόδοσης και lifestyle εμπνευσμένα από τον αθλητισμό σε κατηγορίες όπως το ποδόσφαιρο, το τρέξιμο, το μπάσκετ, το γκολφ και τα μηχανοκίνητα σπορ. Συνεργάζεται με διάσημους σχεδιαστές και brands για να εισάγει τις αθλητικές επιρροές στο street culture και τη μόδα. Στον Όμιλο PUMA ανήκουν τα σήματα PUMA, Cobra Golf και stichd. Η εταιρεία διανέμει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 120 χώρες, απασχολεί περίπου 20.000 άτομα παγκοσμίως και έχει την έδρα της στο Herzogenaurach της Γερμανίας.

Super LeagueΠαναγιώτης Ρέτσοςειδήσειςειδήσεις τώραΟλυμπιακός