Αθλητισμός|21.07.2024 09:43

«Χτύπημα» του ΠΑΟΚ με Τσαλόφ: «Συμβόλαιο για 3 χρόνια, ανακοινώνεται άμεσα»

Newsroom

Τελειωμένη δίνει την μεταγραφή του Φεντόρ Τσαλόφ στον ΠΑΟΚ, ο Ρώσος δημοσιογράφος, Ιβάν Καρπόφ, που αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Δικεφάλου πριν από δέκα ημέρες.

«Ο Τσαλόφ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς θα πληρώσουν το buy out των 3 εκατ. ευρώ και ο παίκτης θα έχει ετήσιες απολαβές 1.3 ετησίως συν 300.000 σε μπόνους», έγραψε στον λογαριασμό του στο Telegram, ο Καρπόφ.

Ο δημοσιογράφος σημειώνει ότι «ο σύλλογος του Ιβάν Σαββίδη στράφηκε στον Τσαλόφ μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Μπρέιθγουεϊτ και ο 26χρονος στράικερ έχει ενημερωθεί πως τις επόμενες μέρες ο ΠΑΟΚ θα ενεργοποιήσει την ρήτρα και έτσι ο παίκτης θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις». Μάλιστα, εκτιμά ότι η παρουσίασή του θα γίνει πριν το παιχνίδι με την Μπόρατς την Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η υπόθεση Τσαλόφ είναι στην τελική ευθεία για τους Θεσσαλονικείς, υπάρχει προφορική συμφωνία με τον παίκτη και την ΤΣΣΚΑ και απομένει η επικύρωση του deal και εγγράφως. Αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, το διαδικαστικό του πράγματος, θα τραβήξει μερικές ημέρες, συνεπώς δεν είναι βέβαιο πως θα βρίσκεται στην Ελλάδα πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Δικεφάλου...

Πηγή: sdna.gr

μεταγραφέςΠΑΟΚειδήσεις τώραΠΑΕ ΠΑΟΚ