Αθλητισμός|25.07.2024 18:20

ΕΡΤ: Η νέα εκπομπή αφιερωμένη στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Newsroom

Στο κλίμα των Ολυμπιακών Αγώνων μάς μεταφέρει η θεματική εκπομπή «Olympic nights» με τον Γιάννη Ράνιο, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 την Παρασκευή 26 Ιουλίου, στις 00:15.

Από το Σάββατο 27 Ιουλίου, έως και τη λήξη των Αγώνων, την Κυριακή 11 Αυγούστου 2024, καθημερινά μετά το τέλος των αγωνισμάτων, η εκπομπή, διάρκειας 90 λεπτών, θα μεταδίδεται από την ΕΡΤ2 και θα μεταφέρει τον παλμό και τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων. Επίσης, μέσα από ειδικά θέματα, αφιερώματα και συνεντεύξεις Ελλήνων πρωταθλητών, θα καταγράφει την προσπάθεια για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Στο στούντιο της ΕΡΤ2 μαζί με τον Γιάννη Ράνιο θα βρίσκονται τρεις αθλητές με πλούσιες διακρίσεις και συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Κέλλυ Αραούζου, ο πρωταθλητής της κωπηλασίας Δημήτρης Μούγιος και ο πρωταθλητής του στίβου Περικλής Ιακωβάκης, για να μας θυμίσουν ιστορίες από το παρελθόν και να σχολιάσουν τα αγωνίσματα της ημέρας.

Καθημερινές ανταποκρίσεις από τους απεσταλμένους της ΕΡΤ στη Γαλλία, πλούσιο ρεπορτάζ και ειδική ενότητα με social media συμπληρώνουν την ενημέρωση εκεί όπου χτυπάει, φέτος, η «καρδιά» των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024ΠαρίσιΕΡΤ