Αθλητισμός|26.07.2024 22:16

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Αυτογκόλ» των Γάλλων απ' τα... αποδυτήρια - Εξαφάνισαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από την τελετή έναρξης!

Newsroom

Με... αυτογκόλ απ' τα αποδυτήρια άρχισε η τηλεοπτική κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι! Η μεγαλύτερη στιγμή του αθλητισμού έφτασε και μολονότι οι Γάλλοι διοργανωτές σχεδίαζαν την τελετή έναρξης για περισσότερο από έναν χρόνο, κατόρθωσαν να χάσουν το πλάνο με τον έναν απ' τους δύο Έλληνες σημαιοφόρους!

Οι Γάλλοι τα θαλάσσωσαν στον Σηκουάνα καθώς τη στιγμή που έδειξαν την ελληνική αποστολή -την πρώτη που έκανε την εμφάνισή της στο ποτάμι της γαλλικής πρωτεύουσας- το πλάνο απέτυχε να δείξει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Παρά τα 2,11μ., ο Γιάννης... εξαφανίστηκε πίσω απ' το λογότυπο Greece! Και ο τηλεσκηνοθέτης δεν μπόρεσε να βρει ένα διαφορετικό πλάνο για να δείξει έναν απ' τους διασημότερους αθλητές που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ευτυχώς, τουλάχιστον έδειξε την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, που εκείνη τη στιγμή κρατούσε την ελληνική σημαία.

Το ίδιο συνέβη αργότερα και με πολλές ακόμη αποστολές, όπου αρκετοί σημαιοφόροι... εξαφανίστηκαν πίσω απ' το λογότυπο με την ονομασία της χώρας τους!

Δείτε το video με την ελληνική αποστολή που μεταδόθηκε σ' ολόκληρο τον πλανήτη

Ευτυχώς, λίγη ώρα αργότερα η ΕΡΤ, που είχε δική της κάμερα πάνω στο πλοιάριο της ελληνικής αποστολής μάς έδωσε ένα καθαρό τηλεοπτικό πλάνο των δύο Ελλήνων σημαιοφόρων. Όπως και το post της ΕΟΕ που μας πρόσφερε μια ξεκάθαρη και ωραία εικόνα του Γιάννη και της Αντιγόνης που κρατούν τη σημαία...

Το video της ΕΡΤ με τους Έλληνες σημαιοφόρους

Η... εξαφάνιση του Αντετοκούνμπο, και γενικώς η τηλεοπτική παραγωγή αλλά και συνολικά η τελετή έναρξης προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα social media...

Ολυμπιακοί ΑγώνεςΠαρίσι 2024ειδήσεις τώραΓιάννης ΑντετοκούνμποΟλυμπιακοί Αγώνες 2024