Αθλητισμός|27.07.2024 17:00

Eπιτήδειοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το όνειρο του μικρού Γιάννη - Η σπουδαία κίνηση του Ιβάν Σαββίδη και το πλάνο αποκατάστασης

Newsroom

Ο Ιβάν Σαββίδης και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχοντας και τη συνδρομή χορηγών και συνεργατών, έχουν αναλάβει όλα τα έξοδα προκειμένου ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να πατήσει γερά στα πόδια του. Ο Ιβάν Σαββίδης έδειξε απ' την πρώτη στιγμή έμπρακτο ενδιαφέρον και θέλησε να βοηθήσει τον μικρό Γιαννάκη, ο οποίος έχει συγκινήσει όλη την Ελλάδα με την αγνή ψυχή του και τα αληθινά λόγια του που δείχνουν τον δρόμο: πάνω απ' τις ομάδες, τις φανέλες και τον φανατισμό.

Κι όμως τις τελευταίες ημέρες κάποιοι επιτήδειοι εμφανίστηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κάνοντας δήθεν έρανο για το χειρουργείο του Γιάννη. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν σχετικά και θέλησαν να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση προκειμένου να ενημερώσουν τον κόσμο ότι πρόκειται για απάτη.

Όπως ανέφεραν απ' τον Δικέφαλο, ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε λεπτομέρειες στο τέλος της περυσινής σεζόν για το πώς ο Γιάννης μπορεί να θεραπευθεί. Η οικογένεια Παπαστεφανάκη δεν είχε ζητήσει το παραμικρό από τον ΠΑΟΚ. Κατόπιν πίεσης απ' την πλευρά του ΠΑΟΚ που εξαρχής έδειξε ενδιαφέρον για να βοηθήσει τον Γιάννη, η οικογένεια Παπαστεφανάκη τόνισε οτι υπάρχει μια διαδικασία που εγγυάται κατά 99% ότι την επόμενη διετία ο Γιάννης θα μπορεί να περπατήσει.

Ο κ. Σαββίδης αμέσως έδωσε εντολή στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να φέρουν όλη την οικογένεια του Γιάννη στη Θεσσαλονίκη, να παρέχουν κατοικία, να εξασφαλίσουν εργασία στον πατέρα, και εν συνεχεία να κάνει ο Γιάννης την προεργασία ενδυνάμωσης με γυμναστές του ΠΑΟΚ. Ακολούθως, ο Γιάννης θα μεταβεί στην Αμερική για 35 μέρες όπου θα γίνει η επέμβαση και η αποκατάσταση, ενώ θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να συνεχίσει φυσιοθεραπείες για μια διετία.

Όπως τονίζουν από τον ΠΑΟΚ: «Το κόστος, όπως καταλαβαίνετε, δεν απασχόλησε τον Ιβάν. Ωστόσο βρήκαμε μεγάλη συμπαράσταση και από χορηγούς, συνεργάτες κλπ (ιδιωτικά σχολεία, κλπ) τους οποίους θα ευχαριστήσουμε ξεχωριστά, γιατί κάποιοι θέλουν να μείνουν ανώνυμοι. Χρήματα δεν ζήτησε ποτέ ή δεν υπάρχει εννοείται κανένας έρανος για το θέμα, να ενημερώσουμε για επιτήδειους. Όλα καλύπτονται από τον Ιβάν και χορηγούς».

Στις αρχές Σεπτεμβρίου η οικογένεια Παπαστεφανάκη θα αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου θα γίνει ο προεγχειρητικός έλεγχος και θα ακολουθήσει το χειρουργείο. Η παραμονή μαζί με τις απαραίτητες φυσιοθεραπείες εντός του νοσοκομείου θα ολοκληρωθεί στις 8 Οκτωβρίου.

ειδήσεις τώραΙβάν ΣαββίδηςΓιάννης ΠαπαστεφανάκηςΠΑΟΚ