Αθλητισμός|27.07.2024 16:38

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Βούρκωσε η Κορακάκη - Τι είπε για την ιγμορίτιδα και το πρόβλημα στα μάτια της

Newsroom

Συγκινημένη και στενοχωρημένη ήταν η Άννα Κορακάκη λίγες στιγμές αφότου εγκατέλειψε την προσπάθειά της στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι γυναικών. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μίλησε για το πρόβλημα ιγμορίτιδας που αντιμετωπίζει και ουσιαστικά την ανάγκασε να πάρει την δύσκολη απόφαση να εγκαταλείψει την προσπάθειά της.

«Είχα ένα πολύ δύσκολο βράδυ που ξαγρύπνησα. Έχω ιγμορίτιδα και νομίζω ότι μέσα στον αγώνα ανέβασα δέκατα ή πυρετό. Ξεκίνησα αντιπυρετικά και τώρα αντιβίωση γιατί έχω και έναν δεύτερο αγώνα και θέλω να ανακάμψω» σχολίασε αρχικά μετά την εμφάνισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Άννα Κορακάκη: Τι αποκάλυψε για το πρόβλημα στα μάτια της

Η Αννα Κορακάκη μιλώντας στην ΕΡΤ έκανε λόγο για μία πολύ δύσκολη χρονιά καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τα μάτια της και ουσιαστικά δεν μπορεί να εστιάσει καθαρά. «Εδώ και αρκετούς μήνες έχω πάρα πολλά θέματα. Το παλέψαμε πολύ και το κυριότερο - που δεν το προλάβαμε για τους Ολυμπιακούς- είναι ένα θέμα στα μάτια μου, μία δυσλειτουργία», ανέφερε βουρκωμένη η Άννα και πρόσθεσε ότι άργησε εκείνη και ο προπονητής της να αντιληφθούν το πρόβλημα και αρχικά εστίασαν σε τεχνητά ζητήματα με αποτέλεσμα να χάθεί πολύτιμος χρόνος.

«Έχω πολύ μεγάλο θέμα, χρειάζεται τον χρόνο του…Κάνουμε εξετάσεις και δεν είναι παθολογικό, Υπάρχει ένα θέμα με την εστίαση που και οι γιατροί δεν έχουν ακόμα εντοπίσει ακριβώς, Το μαρτυρούν όμως τα “κλιꔨπου έχουν αλλάξει», αποκάλυψε η Ελληνίδα σκοπεύτρια». Μάλιστα η Ολυμπιονίκης του Ρίο δεν είχε ακόμα παραλάβει ένα μηχάνημα που χρειάζεται για να τη βοηθήσει σε αυτό της το πρόβλημα.

Αγώνας δρόμου για την Άννα Κοροακάκη

Σημειώνεται ότι η Άννα Κορακάκη αγωνίζεται ξανά την Παρασκευή 2 Αυγούστου στον προκριματικό του Sport Πιστολιού Γυναικών (25μ πυροβόλο) και κάνει αγώνα δρόμου για να αντιμετωπίσει όλα της τα προβλήματα στο μέτρο του δυνατού και να δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

«Είναι μια περίοδος, τους τελευταίους 4-5 μήνες που κάνω την ‘κοιλιά” μου, μετά από 10 χρόνια, είναι τώρα η φάση που κάνω την ‘κοιλιά’ μου (σσ. αγωνιστικά). Το παλέψαμε πάρα πολύ, δουλέψαμε διπλά και τριπλά για να έρθω έστω σε ένα καλό επίπεδο…Ευελπιστώ για ό,τι καλύτερο στα 25 μέτρα. Δουλεύουμε, έχω ξεκινήσει αντιβίωση. Από αύριο ξεκινάμε ξανά προπονήσεις, έχουμε μέρες. Θα κάνω ό,τι μπορώ και ελπίζω να τελειώσω τον αγώνα», σημείωσε η Κορακάκη στην κάμερα της ΕΡΤ.

σκοποβολήειδήσεις τώραΠαρίσι 2024Ολυμπιακοί Αγώνες 2024Άννα Κορακάκη