Αθλητισμός|27.07.2024 19:19

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Ιταλός σημαιοφόρος έχασε τη βέρα του στον Σηκουάνα - Φοβερή ανάρτηση για τη σύζυγό του

Newsroom

Η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων έγινε στον Σηκουάνα, υπό καταρρακτώδη βροχή ωστόσο το πρόβλημα του Τζιανμάρκο Ταμπέρι, που ήταν σημαιοφόρος στην αποστολή της Ιταλίας, με την Αριάνα Ερίγκο ήταν πολύ μεγαλύτερο!

Ο ιταλός Ολυμπιονίκης στο άλμα εις ύψος έχασε τη βέρα του στον Σικουάνα και δημοσίευσε ένα μήνυμα στη σύζυγό του στο Instagram προκειμένου να την ενημερώσει για τη δυσάρεστη έκπληξη.

Ο 32χρονος προχώρησε σε μια μακροσκελή δημόσια συγγνώμη προς τη σύζυγό του, ρίχνοντας το φταίξιμο στον καιρό και στην πιθανότητα να έχει χάσει βάρος τους τελευταίους μήνες.

Στο τέλος όμως φρόντισε να σώσει την κατάσταση λέγοντας της: «Έχουμε μια ακόμη δικαιολογία για να ανανεώσουμε, όπως πάντα μου ζητούσες, τους όρκους μας και να ξαναπαντρευτούμε».

Η ανάρτηση του Τζιανμάρκο Ταμπέρι

«Αν έπρεπε να συμβεί, αν έπρεπε να χάσω αυτή τη βέρα, δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο μέρος. Θα παραμείνει για πάντα στην κοίτη του ποταμού της πόλης της αγάπης, πεταμένη μακριά καθώς προσπαθούσα να μεταφέρω την ιταλική σημαία όσο πιο ψηλά μπορούσα κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του σημαντικότερου αθλητικού γεγονότος στον κόσμο. Αν έπρεπε να επινοήσω μια δικαιολογία, δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι τόσο ευφάνταστος.

Νομίζω ότι μπορεί να υπάρχει μια τεράστια ποιητική πλευρά πίσω από το χθεσινό λάθος, και αν θέλεις θα ρίξουμε και τη δική σου σε εκείνο το ποτάμι, ώστε να είναι για πάντα μαζί και να έχουμε μια ακόμη δικαιολογία για να ανανεώσουμε, όπως πάντα μου ζητούσες, τους όρκους μας και να ξαναπαντρευτούμε».   

 

T
Ολυμπιακοί ΑγώνεςδαχτυλίδιΙταλίαΠαρίσι 2024ειδήσεις τώραΠαρίσιειδήσειςΟλυμπιακοί Αγώνες 2024