Αθλητισμός|28.07.2024 09:54

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αφιερωμένο στο ποδόσφαιρο το σημερινό Doodle της Google

Newsroom

Δεύτερη επίσημη μέρα Ολυμπιακών Αγώνων σήμερα και η Google συνεχίζει το δυναμικό της παρών προσαρμόζοντας τη σελίδα της με ένα διαφορετικό άθλημα κάθε ημέρα. Το σημερινό αφιέρωμα αφορά το άθλημα του ποδοσφαίρου.

Οι αγώνες του ποδοσφαίρου σε κάθε Ολυμπιάδα είναι αυτοί που δίνουν την εκκίνηση κάθε τετραετία, καθώς και το τουρνουά ανδρών αλλά και αυτό των γυναικών διεξάγει την πρώτη του αγωνιστική πριν ακόμη και από την Τελετή Έναρξης.

Το αφιερωματικό Doodle

Μετά το χθεσινό αφιέρωμα στο skateboarding, η σημερινή αναφορά της Google έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες το άθλημα του ποδοσφαίρου είναι λιγάκι παραμελημένο, καθώς στο τουρνουά των ανδρών δε συμμετέχουν οι κανονικές Εθνικές Ομάδες, αλλά αυτές των U23, δηλαδή ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών με εξαίρεση τρεις μόνο αθλητές άνω των 23.

Στο κινούμενο σημερινό doodle βλέπουμε δύο κοτοπουλάκια, ένα μπλε και ένα πορτοκαλί, να παίζουν ποδόσφαιρο χρησιμοποιώντας αντί για μπάλα κάτι που πιθανότατα μοιάζει με βελανίδι.

Κάνοντας κλικ στο doodle, οι χρήστες μπορούν να μάθουν τα πάντα σχετικά με τους ποδοσφαιρικούς αγώνες των Ολυμπιακών Αγώνων, όπως το πρόγραμμα, τα αποτελέσματα, τα μετάλλια και τις ομάδες που περνούν στην επόμενη φάση.

googleΟλυμπιακοί Αγώνες 2024doodleποδόσφαιρο