Αθλητισμός|30.07.2024 23:29

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αποκλεισμός για Σάκκαρη και Παπαμιχαήλ στο διπλό

Newsroom

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκαν στα δύο σετ από τις Ντανιέλ Κόλινς και Ντεζιρέ Κράβτσικ στην πρεμιέρα τους στο διπλό των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 και αποχαιρετούν πρόωρα το τουρνουά.

Σαφώς ανώτερες ήταν οι Αμερικανίδες, οι οποίες επικράτησαν άνετα με 6-1, 6-3 σε 66 λεπτά και προκρίθηκαν στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, όπου θα συναντήσουν τις Ουκρανές Λιουντμίλα και Νάντια Κίτσενοκ.

Η Σάκκαρη προερχόταν από την οδυνηρή ήττα στο μονό από τη Μάρτα Κόστιουκ. Μία ήττα που ενδεχομένως να την επηρέασε σωματικά και ψυχολογικά. Προσπάθησε πάντως για το καλύτερο στο ντεμπούτο της Παπαμιχαήλ σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Η αμερικανική ομάδα, ωστόσο, ήταν πολύ πιο δεμένη και η εμφάνιση της έμπειρης στο διπλό Κράβτσικ ήταν καθοριστική.

Το ελληνικό δίδυμο έχασε εύκολα το πρώτο σετ. Όμως στο δεύτερο οι δύο Ελληνίδες ήταν πιο ανταγωνιστικές και κατάφεραν να πάρουν πίσω τα δύο πρώτα μπρέικ που δέχτηκαν (2-1, 4-3). Δεν συνέβη το ίδιο στο τρίτο, καθώς οι Αμερικανίδες προηγήθηκαν με 5-3 και έκλεισαν τον αγώνα αμέσως μετά στο σερβίς της Κόλινς.

Πλέον, ο μοναδικός εκπρόσωπος της ελληνικής ομάδας τένις στο Παρίσι είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα παίξει την Τετάρτη (31/7) με τον Αργεντινό Σεμπαστιάν Μπάες στον τρίτο γύρο του ολυμπιακού τουρνουά.

Παρίσι 2024Ολυμπιακοί Αγώνες 2024Μαρία ΣάκκαρηΟλυμπιακοί ΑγώνεςΤένις